VEDETE

Mari artisti au cantat in cinstea Doamnei Modei Romanesti

DSC_0917DSC_0917DSC_0155DSC_0155  DSC_1130DSC_1130 DSC_0893DSC_0893

Celebra creatoare de moda a fost sarbatorita cu fast duminica in cadrul unui eveniment desfasurat in onoarea ei la Vila 23 Snagov.

Fara a stii nimic din ceea ce i se pregatise, Zina Dumitrescu a venit la Vila 23 Snagov, un loc superb si renumit pentru evenimentele exclusiviste pe care le-a organizat de-a lungul timpului, machiata de Mirela Vescan, coafata de Laurent Tourette si imbracata intr-o rochie eleganta creata de Catalin Botezatu. Surpriza insa! In loc de un pranz alaturi de cateva dintre fostele ei manechine, pe peluza superbei locatii o asteptau peste 150 de prieteni veniti din tara si strainatate pentru a ii ura ,, La Multi Ani!”.
Pe scena amplasata in aer liber s-a desfasurat mai bine de cinci ore, un eveniment-maraton in onoarea ,,doamnei modei romanesti”, avandu-le drept amfitrioane pe Dana Savuica, cea care a avut initiativa acestei aniversari, si pe Marina Almasan, cea cu care Zina Dumitrescu a colaborat  noua ani in cadrul emisiunii ,,Ceaiul de la ora 5″.

Rand pe rand, au cantat in onoarea sarbatoritei, Corina Chiriac, Silvia Dumitrescu, Marcel Pavel, Nico, Alin Oprea, Jezebel, Aneta Stan si Gabriel Cotabita.

Momente emotionante care au declansat ropote de aplauze au fost tangoul cu Zina Dumitrescu si Catalin Botezatu, pe melodia cantata de Nico si aparitia la final a lui Gabriel Cotabita care s-a asezat in genunchi in fata Zinei Dumitrescum, a sarutat-o iar Zina i-a soptit la ureche: Canta-mi ceva frumos, Gabi, te rog!

Catalin Botezatu, Eli Laslean si Dorin Negrau si-au prezentat creatiile vestimentare, avandu-le drept protagoniste pe cinci dintre manechinele ,,Generatiei de Aur”, Dana Savuica, Maria Andrei, Daniela Androne, Camelia Ilie( fosta Miss Romania) si Crinuta Popescu ( Miss Bucuresti si Miss Top Model).

Manechinele de alta data au facut deliciul publicului si al presei, iesind pe scena in tinute extravagante, foarte sexy care au aratat ca mama Zina a stiut sa aleaga bine fetele, acestea aratand senzational , pasind elegant pe scena, sfidand prejudecata ca trupul nu mai este perfect la o anumita varsta.

Echipa ,,Ceaiului de la ora 5″ s-a reunit pentru a o felicita pe creatoare, moment in care Zina Dumitrescu a primit cadou mascota, Domnisoara Musetel, pe care a tinut-o in brate pe toata durata desfasurarii evenimentului.

Parfumierul Raluca Vasile, Your Personal Aroma, a creat special pentru aceasta ocazie un parfum care poarta prenumele din buletin al sarbatoritei, Zenobia.Parfumul a fost creat dupa florile preferate ale Zinei Dumitrescu si a fost indelung admirat si testat de catre toti invitatii.

Compania Farmec, prestigiosul brand romanesc de cosmetice, a lansat in premiera absoluta, crema antirid Gerovital GH 3 Classic destinata femeilor de +50 de ani.

Ioana Cioroianu, Event Manager Farmec: “Este o onoare sa fim alaturi de una dintre valorile mari ale societatii romanesti, o femeie la superlativ care ne arata ca frumusetea este atemporala, dovedind ca secretul ei sta in distinctie si eleganta, in rafinamentul unui zambet discret, in parfumul misterios si in frumusetea intretinuta cu atentie de-alungul timpului. Aceasta este reteta frumusetii care se regaseste si in interiorul cremelor noastre, realizata de o alta mare doamna, Dr.Ana Aslan”

La final, toata lumea s-a reunit pe scena Vilei 23 si au cantat “La multi ani” sarbatoritei, condusi de vocea baritonala a lui Marcel Pavel, in ovatiile publicului atunci cand un tort imens, supraetajat, creat de cofetierul Mirela Tuvene de la Gelafresh, si-a facut aparitia.

Tortul si bucatele alese, realizate de Vila23, au fost “stropite” cu vinul cel mai fin de la Domeniile Samburesti iar Presedintele Asociatiei Sommelierilor din Romania, Florin Voica a realizat o degustare de vinuri romanesti de calitate, Amfiteatru Vitis.

Desi ziua a fost plina de emotii si intalniri numeroase cu oameni dragi, Zina Dumitrescu s-a dovedit a fi intr-o forma maxima, a dansat si a socializat cu toti cei prezenti, iar la final a marturisit ca este fericita si ca nu-i vine sa creada ca atatia oameni au venit special pentru a ii fi alaturi la acest moment aniversar.

DSC_1114DSC_1114DAM_2931DSC_0912DSC_0912

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *