VEDETE

Creatoarea de modă Andreea Dogaru și-a deschis magazin în București!

andreea dogaru 4  andreea dogaru3

Andreea Dogaru și-a deschis magazin în București. Este și primul magazin pe care designerul din Craiova l-a deschis pentru bucureșteni. Acesta se găsește în incinta celebrului centru comercial Cocor, situat în buricul Capitalei.

Andreea a ajuns deja la peste 30 de colecții, pe care le prezintă pe podiumurile  naționale și internaționale de modă. La ultima ediție a celui mai important festivalul de modă de la noi, Andreea Dogaru a prezentat colecția “Warrior”, care a și deschis evenimentul. Ea a pus mare accent pe argintiu și pe formele care trimit cu gândul la armurile războinicilor.

Creatoarea de modă a intrat în industria modei în anul 2010. La scurt timp după, la lansarea primei colecţii, în 2011, Andreea a primit distincţiile „Designerul anului în omânia” şi „Designerul cu cea mai rapidă ascensiune”. Ulterior, în 2013, Andreea Dogaru a primit şi premiul pentru „Cel mai bine cotat designer român”, iar în 2014 a fost desemnată din nou „Designerul anului”, în cadrul Bucharest Fashion Week. În decembrie 2015, a fost declarată cel mai bun designer de couture la Romanian Fashion Awards.

andreea dogaru

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *