VEDETE

Ce pretentii a avut DJ Antoine la Iasi! Starul elvetian a stat la un hotel de cinci stele, a cerut trei sticle de sampanie scumpa si doar apa minerala frantuzeasca

dj antoine 3  dj antoine2

In urma cu doua saptamani, celebrul DJ Antoine a fost invitatul special al evenimentului anual, “Marsul Adolescentilor”, de la Iasi. Pe stadionul “Emil Alexandru” si in fata a nu mai putin de 8000 de oameni in delir, super starul elvetian a interpretat melodiile sale arhicunoscute, de la “ Welcome To S.Tropez”, “Bella Vita” la “Ma Cherie”.

Dincolo de scena, DJ Antoine a fost tratat ca un rege la Iasi. Artistul a fost cazat la cel mai frumos hotel din urbe, un stabiliment de cinci stele, la care el s-a simtit minunat. In plus, i s-au satisfacut si toate conditiile stipulate in contract. In camera i s-au adus trei sticle de sampanie fina, obligatoriu Dom Perignon, 12 sticle de apa minerale “Evian si fructe exotice. Mai mult, dj-ul elvetian a fost invitat de sefii hotelului, dar si de autoritatile locale la cateva mese traditionale romanesti, unde, el a gustat din toate preparatele pregatite special de bucatarii de renume in zona. La scena, DJ Antoine a cerut sa aiba in permanta trei bodyguarzi, pentru ca nimeni sa nu ii provoace vreo neplacere in timpul concertului. La final, lucrurile au stat perfect, iar artistul a dorit sa ramana timp de o ora si jumatate de dea autografe tururor fanilor prezenti la concert!

dj antoine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *