VEDETE

Andreea Marin: “Nici măcar o dimineaţă fără o limonadă proaspătă cu ingrediente aromate din grădină”

andreea_marin_gradina

Andreea Marin are acasă un mic “colţ de rai” plin de flori, fructe şi legume bio. Vedeta  le-a mărturisit prietenilor că are în grădină aproape tot ce îi trebuie pentru a-şi face o masă sănătoasă pentru ea, fetiţa, ei, Ana Violeta, şi soţul ei, Tuncay Ozturk, fără să mai meargă la piaţă.

Andreea Marin şi-a transformat curtea într-o adevărată grădină de legume şi a plantat mulţi pomi fructiferi. Pasionată de grădinărit, vedeta se bucură acum de roadele muncii ei, căci a plantat o mulţime de fructe, legume şi toate mirodeniile posibile, pe care mai apoi le foloseşte în bucătărie. Pe lângă tradiţionalele roşii şi căpşuni, ”Zâna” se laudă şi cu măsline, rodii, lămâi şi mandarine care par că se fi obişnuit cu clima de la noi. Ea a mărturisit că a început să pregătească tot felul de preparate delicioase cu fructele şi legumele din grădina ei.

“Nici măcar o dimineaţă fără o limonadă proaspătă cu ingrediente aromate din grădină: lămâi ( când sunt coapte, tare bune sunt şi mandarinele), busuioc, mentă, căpşuni, fragi… abia aştept să fie gata cireşele şi vişinele, sunt rumenite doar pe o parte, le tot

andreea 3

dăm târcoale… pentru mere, caise, nectarine, măsline, rodii şi alte bunătăţi mai e de aşteptat, dar avem răbdare şi le îngrijim cu drag”, a scris Andreea Marin pe Facebook.

Vedeta tv a făcut o superbă grădină şi în curtea şcolii unde învaţă fetiţa ei. “Copiii au îmbrăcat salopetele de grădinari, şi-au luat uneltele de lucru, cizmele de cauciuc şi am ieşit împreună în spaţiul verde al şcolii, transformat acum astfel: o grădină de legume, una de flori şi o livadă. Au învăţat ce sunt seminţele, cum se plantează şi îngrijesc acestea, cum să urmărească ciclul de dezvoltare al plantelor, cum să pregătească pământul pentru noi culturi şi, în final, cum să culeagă roadele şi să le folosească în alimentaţia lor. Fără chimicale, fără artificii!”, a completat vedeta.

andreea 2

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *