EVENIMENTFrumuseteLa ziUtile

Cea mai modernă clinică ORL „Clinica ORL Dr. Daniela Ionescu” s-a deschis la Brașov

Clinica ORL Dr. Daniela Ionescu, renumită pentru programele și protocoalele unice de tratament s-a deschis pe 18 aprilie, la Brașov, având misiunea de a rezolva problemele ORL ale tuturor oamenilor care se confruntă cu astfel de situații.

De-a lungul timpului, Daniela Ionescu, medic primar ORL cu o experiență de peste 25 de ani, s-a făcut remarcată prin profesionalism și inovație, fiind singurul medic de specialitate de la noi, care a ajuns viral pe Tik-Tok și pe alte platforme social media, pentru contentul specific și videoclipurile explicative pe înțelesul tuturor persoanelor care se confruntă cu probleme de nas înfundat, sforăit, dependența de picături de nas, rinite, otite sau altele.

https://www.tiktok.com/@clinicadrdanielaionescu/video/7293918044798094624 (atașăm

link)

Clinica ORL Dr. Daniela Ionescu a luat naștere în 2021, la București și și-a făcut un renume pe piața din România, dar și în afara granițelor prin programul inovator „Ziua Nasului Desfundat. Respiră Liber în 15 minute”.

Prin înființarea propriei clinici ORL, dr. Daniela Ionescu și-a stabilit un obiectiv foarte clar în ceea ce privește tratarea pacienților, având o abordare unică și concepte inovatoare, precum:

„Pacient, nu client; Diagnostic corect din prima; Redăm sănătatea repede; Atitudinea uimește și cucerește”. De la lansarea primei clinici ORL Dr. Daniela Ionescu și până prezent, doamna doctor a reușit să ajute peste 3.000 de pacienți, cărora le-a redat cu SUCCES libertatea de a respira corect pe nas, peste 500 de pacienți cărora le-a ameliorat sforăitul și peste 10.000 de diagnostice corecte din prima.

Deschiderea clinicii ORL Dr. Daniela Ionescu de la Brașov a fost un real succes. Clinica este dotata cu aparatură modernă și inovatoare, care să rezolve probleme ORL ale oamenilor de pretutindeni, venind în ajutorul celor care locuiesc mai aproape de centrul țării și nu numai.

„Avem niște programe unice, precum protocoalele ne-medicale – „Atitudinea uimește și cucerește, Protocolul de bun venit al pacientului, Telefonul de a doua zi”, dar si medicale. Facem training pentru angajații noștri, pentru aceste protocoale. Tot aici, la Brașov, avem campania „luna de miere ORL”, în cadrul careia facem consultații și investigații cu toată aparatura performantă pe care ați văzut-o și pe care nu o găsiți nici în spitalele mari private. O astfel de aparatură nu se găsește într-un cabinet de consultații, așa cum se întâmplă în clinica noastră, ci doar în sala de operații”, a declarat Dr. Daniela Ionescu la deschiderea clinicii sale ORL din Brașov.

De la lansarea celei mai moderne clinici ORL, nu au lipsit nici vedetele, Dana Săvuică, Roxana Ciuhulescu, Alexandra Ungureanu și Cristina Cioran, care s-au arătat de-a dreptul fascinate de profesionalismul și inovația pe care doamna doctor Daniela Ionescu a implementat-o în cadrul clinicii sale ORL, standardele fiind exact ca cele din străinătate.

Tot la deschiderea clinicii ORL din Brașov, s-a lansat și AiORL, prima și singura aplicație mobilă ORL, care va ajuta pacienții să primească un diagnostic, recomandări de investigații și de tratament, indiferent de locul în care se află. Pacientul își va introduce simptomele pe care le are, iar pe baza acestora se va stabili un diagnostic corect.

https://www.instagram.com/p/C6GSKR4PKZe/ (atașare link)

Așadar, Clinica ORL Dr. Daniela Ionescu înseamnă o echipă de chirurgi specializați pe intervenții ORL minim invazive, infrastructură de top, echipamente medicale avansate și confort pentru pacienți.

Pe viitor, doamna doctor Daniela Ionescu are ca scop extinderea la nivel național prin deschiderea de clinici proprii, dar si partenere în orașe precum: Constanța, Arad și altele, precum și francizarea Clinicii ORL Dr. Daniela Ionescu, cu alte cuvinte pionierat în domeniul medical din România. Clinica ORL din Brașov o găsiți la adresa: Strada Aurel Vlaicu 61, iar pe cea din București, pe Bulevardul Dacia 19.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *