EVENIMENTLa ziUncategorized

MĂDĂLINA BĂLAN PREZINTĂ „VISUL ROMÂNESC – SUCCES AMERICAN”, O NOUĂ EMISIUNE LA ANTENA STARS. CARE ESTE PROGRAMUL DE DIFUZARE

Pe Antena Stars începe o nouă emisiune. Este vorba despre „Visul românesc – Succes american”, o emisie care prezintă telespectatorilor poveşti de succes ale românilor care au avut curajul să lase totul în urmă şi să pornească în aventura vieţii lor, de la zero, în Statele Unite ale Americii. Iată cine prezintă „Visul românesc – Succes american”. 

„Visul românesc – Succes american”, o nouă emisiune la Antena Stars

Începând de sâmbăta aceasta, Mădălina Bălan le aduce telespectatorilor poveşti de succes ale românilor care au avut curajul să lase totul în urmă şi să pornească în aventura vieţii lor, de la zero, în Statele Unite ale Americii.

În cadrul emisiunii Visul românesc – Succes american, invitaţii îşi vor deschide larg uşa casei, dar şi a sufletului, şi le vor împărtăşi telespectatorilor fiecare etapă a parcursului lor în drumul către succes: de la momente dificile, atât financiare, cât şi emoționale, până la fericire, împlinire şi siguranță financiară, cu toate se vor regăsi în interviurile filmate în SUA de echipa Antena Stars.

Mădălina Bălan prezintă Visul românesc – Succes american la Antena Stars

Visul românesc – Succes american este mai mult decât o emisiune de televiziune, este un proiect de suflet, făcut cu tot sufletul. Îmi doresc să ajungă la toţi oamenii care au nevoie să înţeleagă faptul că succesul nu le este rezervat doar unora, ci oricine îl poate atinge dacă este dispus să muncească pentru visul lui. La începutul acestui an, am plecat peste ocean, în America, să întâlnesc români care au visat în România şi au ajuns să confirme, după ani de trudă că visul american nu este doar o iluzie! Pentru toţi telespectatorii care au nevoie de o motivaţie, doza de încredere şi curaj, vine în fiecare sâmbătă, de la ora 16.00, la Antena Stars!”, declară Mădălina Bălan.

Emisiunea Visul românesc – Succes american va putea fi urmărită săptămânal, sâmbăta, de la ora 16.00, la Antena Stars.

Sursa foto: Antena Stars

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *