CuriozitatiEVENIMENTLa zi

Ce puteri și-a descoperit George Rotaru cu ajutorul sosiei celebrei Naarghita!

George Rotaru și-a descoperit puterile paranormale cu ajutorul sosiei celebrei Naarghita, Stela Iosifakis din Mangalia. Artistul merge vară de la pe litoralul românesc unde susține programe artistice, aproape seară de seară, la Complexul Afrodita din Venus.

Cu acest prilej, îndrăgitul artist face tot posibilul să se ocupe și de el. Așa se face că ori de câte ori vine la malul mării, George Rotaru obișnuiește să se lase în mâinile sosiei celebrei Naarghita, Stela Iosifakis, care are mâini de aur.

Toți care au trecut prin mâinile ei și-au tămăduit mai multe suferințe și nu au uitat de cea care le-a vindecat problemele de sănătate. Mai mult, ei au simțit energia pozitivă a distinsei Stela Iosifakis, o femeie care te întâmpină mereu cu zâmbetul pe buze. Iar cine îi trece pragul o dată, face tot posibilul să mai ajungă pe mâinile acesteia, la propriu, nu doar la figurat.

Cu ajutorul ei, George Rotaru și-a descoperit puterile paranormale. Aceasta spune că toți avem în noi această putere și depinde numai de noi să o descoperim , dar mai ales să o exploatăm.

Stela Iosifakisl-a ajutat pe artist și i-a pus pe el mai multe tacâmuri, dar și o tavă destul de grea, care s-au lipit de piele, pur și simplu, în ciuda căldurii, fără să facă ceva anume. ”Operațiunea” nu a durat foarte mult, însă, după aceea, și Stela Iosifakis și-a ”lipit” de corp câteva tacâmuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *