EVENIMENTLa zi

Bianca Tufănoiu strălucește cu noul ei single „Colț de Rai”

Bianca Tufănoiu, o tânără artistă talentată din pitorescul județ Vrancea, lansează astăzi cea de-a doua ei piesă intitulată „Colț de Rai”. Cu zeci de clipuri virale pe Tik-Tok și sute de mii de vizualizări pe YouTube, Bianca devine rapid o figură promițătoare în industria muzicală.

La vârsta adolescenței, Bianca Tufănoiu a reușit să cucerească inimile fanilor săi cu vocea ei puternică și expresivă. Fiindcă s-a implicat în muzică încă de la o vârstă fragedă, Bianca a dezvoltat un stil muzical distinctiv care îmbină armonios elemente de pop și dance, captivând astfel audiențele de toate vârstele.

Colț de Rai” reprezintă următorul pas în ascensiunea sa muzicală și aduce în prim-plan un mesaj plin de speranță și frumusețe. În piesa sa, Bianca surprinde un colț de rai imaginar, unde visurile devin realitate, iar sufletul găsește liniștea dorită. Cu versuri profunde, piesa transmite un sentiment de bucurie și inspirație.

Lansarea piesei „Colț de Rai” este realizată prin intermediul Casei de Producție muzicale Music City, label si școala de canto unde artista AVA, pregatește viitoarele talente.

Music City și-a câștigat deja prestigiul în industrie prin descoperirea și promovarea tinerilor artiști talentați. Acest lucru demonstrează încă o dată angajamentul lor de a sprijini și încuraja tinerele talente să-și urmeze visul și să se facă cunoscute în industria muzicală.

Videoclipul melodiei, il puteți vedea pe canalul ei de YouTube:

https://www.youtube.com/@BiancaTufanoiu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *