EVENIMENTLa zi

Snap!, Mc Dylma & Dj Pappa M noile nume anunțate la We Love Music Festival!

Cea de-a doua ediție a festivalului se desfășoară în perioada 18-20 august 2023, la Platoul Fețeni – Râmnicu Vâlcea

Line-up-ul celei de-a doua ediții a We Love Music Festival se concretizează frumos pe zi ce trece. După ce organizatorii au anunțat primii artiști care vor urca pe scena de la Platoul Fețeni – Râmnicu Vâlcea, în perioada 18-20 august 2023, precum East 17, Mr. President, Milli Vanilli și Faydee, urmează noi confirmări. Săptămâna aceasta au fost anunțați Snap!, Mc Dylma & Dj Pappa M, iar biletele se pot cumpăra de aici: https://www.magazindebilete.ro/bilete/we-love-music-festival-2023 .

Snap! Sunt pregătiți să aducă “The Power” și “Rhythm Is a Dancer” pe scena We Love Music Festival, iar Mc Dylma & Dj Pappa M vor face cu adevărat senzație la Râmnicu Vâlcea.

Cea de-a doua ediție de We Love Music Festival se va desfășura la Platoul Fețeni – Râmnicu Vâlcea în perioada 18-20 august 2023. Line-up-ul festivalului se concretizează încet dar sigur cu nume mari de artiști, atât de afară cât și de la noi, iar fanii sunt nerăbdători să își întâlnească artiștii preferați la We Love Music Festival.

Prezentatorii și ambasadorii We Love Music Festival sunt, așa cum ne-am obișnuit, Liana Stanciu și NiCK nnd. Deocamdată, dintre artiștii români au fost anunțați Pepe și NiCK nnd însă organizatorii vor dezvălui și alte nume cunoscute în curând.

Prima ediție de We Love Music Festival a adus la un loc un public de 20.000 de participanți, care au reușit să își găsească ritmul preferat, la cele 2 scene din incinta acestuia. Muzica a răsunat non-stop în cele 4 zile memorabile, atmosfera din timpul a peste 30 de show-uri live fiind incendiară! Nume precum Ricchi E Poveri, ATB, Ronan Keating, Outlandish, Blue, Jay Sean, Connect-R, DJ Project au făcut un show de zile mari, iar publicul i-a răsplătit cu aplauze la scenă deschisă și o energie de zile mari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *