Uncategorized

Fuego a adus spiritul Crăciunului la Dorna Candrenilor în fața unei săli neîncăpătoare

O sală neîncăpătoare l-a așteptat vineri seară la Dorna Candrenilor pe Paul Surugiu, cunoscut de toată lumea ca Fuego. Conducerea Primăriei Dorna Candrenilor a dorit să le facă oamenilor din comună un dar special înainte de Crăciun, iar spectacolul a fost unul răsunător, dovadă și prezența celor aproape 1.200 de oameni.

Timp de aproape 6 ore a durat toată manifestarea, iar mulți dintre spectatori au stat în picioare pentru a se putea bucura de acest eveniment unic. În afara lui Fuego, pe scena Casei de Cultură din Dorna Candrenilor au urcat cei 150 de membri ai Ansamblului ”Plai Bucovinean”, condus de o coregrafă de excepție, Sînziana Isopel.

Au fost cântate colinde și au fost interpretate obiceiuri populare de iarnă. Prestația lui Fuego a stârnit ropote de aplauze, dar i-a și emoționat pe mulți dintre spectatori. Pe scenă au mai urcat și alți artiști, cum ar fi Paula Hrișcu, iar din Maramureș a venit Alexandru Pop. Dănuț Candrea, primarul din Dorna Candrenilor, s-a bucurat alături de oamenii din comună de acest regal și spune că nu regretă nici un moment faptul că l-a invitat pe Fuego.

”Au fost aproape șase ore de încântare din toate punctele de vedere. Chiar dacă a fost un adevărat maraton, cred că oamenii ar fi stat și mai mult, semn că am asistat cu toții la un eveniment de calitate. Succesul acțiunii de vineri seară mi-a întărit convingerea că oamenii din Dorna Candrenilor au nevoie de spectacole de calitate, iar dacă bugetul Primăriei ne va permite vom organiza și alte evenimente la care vor fi invitați artiști de seamă. Vreau să le urez locuitorilor comunei Dorna Candrenilor un Crăciun liniștit și să se bucure alături de familie și cei dragi”, a transmis primarul Dănuț Candrea, conform monitorulsv.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *