VEDETE

Cum îl răsfață bunica pe Fuego! Ultimul ei gest l-a topit.

Fuego rămâne un răsfățat al vieții, dar și al bunicii, care ar face orice pentru a-și bucura nepotul. Iată ce l-a emoționat pe cântăreț.

Chiar dacă e om în toată firea, Fuego rămâne pentru bunica lui tot un copil, de care are mereu grijă, așa cum a făcut-o și în copilărie.

Pul Surugiu – Fuego are cea mai extraordinară bunică, care îl răsfață la fel ca în copilărie. Ultimul gest al femeii l-a topit pe artist

Cu puțin timp în urmă, Fuego a primit de la bunica lui un dar de neprețuit, care l-a făcut să lăcrimeze. Chiar de sfântul Nicolae, el a primit un cadou cu totul și cu totul deosebit, pe care cea mai dragă ființă a vieții lui i l-a trimis la Cluj, la spectacol.
Fuego
„Wau! Nu pot să cred! Am primit sarmale ardelenești făcute de bunica mea”

„Eu am primit câteva cadouri, dar nu foarte interesante. Am primit niște dulciuri, niște bomboane de la Chișinău. Am primit de la publicul meu, că sunt în turneu, tot felul de lucururi frumoase și multe flori. Dar de dimineață Moș Nicolae mi-a adus ceva cu totul și cu totul special. Wau! Nu pot să cred! Am primit sarmale ardelenești făcute de bunica mea. Mi l-a trimis la Cluj, la spectacol.

De fiecare dată în turneu ne îngrășăm câte 5 kg, asta pentru că lumea ne primește cu brațele deschise și în primul oraș din turneu eu am fost primit cu sarmale ardelenești făcute de bubulina mea, pe care mi le-a trimis la sala de spectacol.”, a spus Fuego pentru Antena Stars.
Fuego
Artistul nu poate uita momentele când n-a avut bani pentru un bilet de tramvai

Acum are tot ceea ce-și dorește, dar Fuego nu poate să uite niciodată perioada în care nu avea bani nici măcar pentru un bilet de tramvai. „De multe ori în tramvai poate nu aveam bilet cumpărat. Nu aveam bani să cumpar acel bilet să ma duc de la Bucur Obor unde stăteam in gazda până la I.L. Caragiale unde studiam.

Eu nu pot să uit aceste vremuri pentru că au foste grele. De fiecare dată încerc sa-i fac pe oameni sa uite de problemele pe care le au. Nu cred ca există un om care sa nu aibă probleme.(…) Cu toții avem probleme, rate la bănci și momente dificile. Eu când uit pe scena uit de toate necazurile, supărările și lucrurile la care nu vreau sa ma gândesc.”, a mai spus artistul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *