Adrian Nartea, actorul principal din serialul Vlad este noul Event Ambassador al domeniului Manasia!

Într-o duminică superbă de toamnă, domeniul Manasia a găzduit un eveniment de excepție dedicat tinerelor cupluri ce doresc să își organizeze nunta într-un loc de poveste. Timp de o zi, impresionantul domeniu aristocratic cu istoric secular și-a deschis porțile pentru a găzdui Wedfest- o nuntă de probă organizată până la cel mai mic detaliu, ce a reunit peste 20 de furnizori: aranjamente florale, rochii de mireasă și accesorii sau decorațiuni.

Viitori miri și mirese au putut descoperi atfel, ce înseamnă organizarea uneui nunți la Comacul Hagianoff, în aer liber sau în pavilionul din parcul de 2 hectare. Adi Nartea, actorul principal din serialul Vlad s-a alăturat ca Event Ambassador și a fost gazda activităților pregătite.

Invitații au putut participa la tururile ghidate ale conacului și cramei subterane, au degustat preparate de tip pass-around, au admirat decoruri elegante și au asistat la prezentări de modă pe catwalk sau la momente de muzică live, cu artiști precum Annes.

Domeniul Manasia este o bijuterie de patrimoniu unică în peisajul Bărăganului-inclus în Ansamblul Conacului Hagianoff, primul monument istoric Clasa A, de importanță națională, restauratintegral în Județul Ialomița.

Domeniul include conacul boieresc, parcul de două hectare și crama de sub conac, monumente înnobilate de istoricul aristocratic al moșiei. Acesta se lasă redescoperit, la doar 50 de km de București, în localitatea omonimă, în cadrul evenimentelor pe care le organizează.

Domeniul Manasia
Domeniul Manasia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *