EVENIMENTLa ziVEDETE

Paul Surugiu-Fuego revine la Sala Palatului cu o surpriză pe data de 2 decembrie!

”Dragii mei, iată surpriza cea mare de final de an! Pe 2 decembrie, de la ora 19.00, la Sala Palatului din Bucuresti, vă ofer concertul extraordinar, un regal al autenticității ”Drag de România noastră!”

Voi cânta alături de Orchestra Fraţilor Advahov din Chișinău și voi avea invitați de marcă, cu momente unice, omagii, duete inedite și multe alte surprize. Invitații mei sunt Irina Loghin Oficial, Angela Buciu, Mioara Velicu, Sava Negrean-Brudascu, Angelica Stoican, Floarea Calotă, Constantin Enceanu si Maria Iliuț.

Pe lângă aceștia, vor fi cu noi și Ansamblul ”Baladele Deltei” de la Tulcea și ”Crenguță de Iederă” din Basarabia. Am drag de România noastră! Am drag de frumos, de muzica autentică, de spectacolul variat pe care-l poate crea autenticitatea neamului nostru!

Fuego revine la Sala Palatului din București

Și voi aduce toate astea la scenă, într-un show care va fi grandios și care va rămâne pentru cândva, mai ales că-mi sunt alături câteva dintre legendele acestui neam și una dintre cele mai speciale orchestre!

Garantez un regal, garantez energie pozitivă, garantez ceva grandios, păcat de ratat! Bilete puteți achiziționa accesând link-urile de mai jos sau de la Agenția de bilete a Sălii Palatului!

https://www.ticketstore.ro/…/paul-surugiu-fuego-drag-de…

https://www.blt.ro/concert-extraordinar-fuego-drag-de…

https://www.iabilet.ro/bilete-fuego-drag-de-romania…/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *