Clara Și Sorin Popescu i-au premiat pe bucureștenii care au făcut săritura de pe loc, la un eveniment sportiv de pe Calea Victoriei!

Clara Și Sorin Popescu au premiat numeroși bucureșteni care au concurat în centrul orașului București la o competiție sportivă de vară. Concursul, organizat în fața Palatului Știrbei din Capitală a găzduit a strâns peste 195 de persoane, care făcut săritura în lungime de pe loc.

Clara și Sorin Popescu au organizat o competiție sportivă în Centrul Capitalei, la care au participat oameni de toate categoriile și de toate vârstele. Concursul a fost împărțit pe grupe de vârste. Evenimentul de pe Calea Victoriei a fost organizat în cinstea aniversării Clubului FC România 1902.

”Competiția a avut loc pe Calea Victoriei în an aniversar pentru Clubul FC România 1902, pentru că se împlinesc 120 de ani de la fondarea clubului de fotbal din Viena. Am informat participanții despre această frumoasă poveste a clubului si toata lumea a fost interesată și mândră că această mișcare sportivă merge mai departe .Am premiat pe categorii de vârstă, pentru că au fost participanți de toate categoriile de vârstă. Pe categorii de vârste, cei mai mici între 3 și 6 ani si cei mai în vârstă, 65 la bărbați și 63 la femei”, a declarat Clara Popescu, unul dintre organizatoprii evenimentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *