ROXANA GHIORGHIAN A TRECUT DE LA PUPITRUL ȘTIRILOR FOCUS LA MANȘA AVIONULUI

Pasiunile trebuie cultivate și urmate. Este și cazul Roxanei Ghiorghian, prezentatoarea Meteo de la Prima TV. Pasionată încă din copilărie de zbor, Roxana și-a împlinit un vis: a pilotat pentru câteva minute un avion de agrement.

“A fost o experiență minunată! A fost a doua oară când am zburat și, cu siguranță, nu ultima. Pentru că m-am îndrăgostit! Am pilotat puțin și e o senzație unică. Emoție, adrenalină și plăcerea de a fi cu capul în nori, la propriu.”

Încântată și nerăbdătoare, Roxana știe care este următorul pas pentru a-și cultiva pasiunea. “După această experiență, mă gândesc destul de serios să fac școala de pilotaj. Îmi place să fiu la înălțime. Îmi doresc să sar cu parașuta, dar pentru asta mai am nevoie de puțin curaj”

Însă, goana după adrenalină nu se oprește aici pentru vedeta Prima TV, care se declară cucerită de tot ce înseamnă sport cu motor și…nu numai. “Îmi place și viteza. Am fost la raliu și îmi doresc repet experiența și în acest an. Sunt pasionată și de sporturile de contact și merg destul de des la gale de MMA, kickboxing. Și eu am practicat arte marțiale și am cochetat puțin și cu boxul”

roxana
ROXANA GHIORGHIAN

O vedetă plină de surprize, Roxana Ghiorghian poate fi urmărită în jurnalele Focus de la Prima TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *