Daniel Trifu, marturisiri in postcard-url Dincolo de cantec!

Săptămâna trecută, Daniel Trifu a fost invitat de Raluca Diaconu în prima ediţie a podcast-ului “Dincolo de cântec”. Artistul a făcut mărturisiri emoţionante, povestind despre cea mai mare suferinţă a vieţii sale şi despre omul care l-a rănit şi pe care, spune el, l-a iertat raţional, dar nu profund, în fiinţa sa.

Deşi a studiat teologia, nu s-a făcut preot pentru că cea care urma să îi devină soție, preoteasa, a ieșit din viața lui, lăsând în urmă o mare suferinţă. A urmat o perioadă în care Daniel a căutat zadarnic iubirea.

Ea a sosit, însă, abia după 10 ani de neîmplinire sentimentală, ani în care artistul și-a îndreptat atenția asupra muzicii și carierei sale.

A venit și ziua când a cunoscut femeia care a devenit doamna inimii sale. La puțin timp după ce s-au cunoscut, a mers la mama ei și i-a spus “Doamnă, am venit să iau fata!“.De atunci sunt împreuna și se vor căsători curând!

Săptămâna aceasta urmează un nou episod. Invitat este tânărul interpret Leonard Petcu. Cu o poveste impresionantă de viață, artistul îşi aminteşte despre copilăria sa marcată de lipsuri. În primul rând, lipsa părinților, fiind crescut de bunica, iar apoi lipsurile materiale.

Greutățile nu l-au împiedicat sa își împlinească visul. A împletit talentul său cu multă muncă, iar de o bună vreme culege roadele, având cântece de succes si câteva albume şi fiind solicitat la numeroase evenimente private.

Daniel Trifu si Raluca Diaconu

Mai multe detalii joi, de la ora 17.30, la Televiziunea Favorit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *