Fuego nu mai cântă în martie la Sala Palatului dar pleacă în turneu de mărțișor!

Fuego nu mai cântă în martie la Sala Palatului, întrucât concertul său simfonic afost amânat pentru 15 mai, pentru a șasea oară în doi ani de zile. Până atunci, artistul nostru pleacă în turneu de mărțișor prin țară. El și-a anunțat fanii cu privire la datele și zilele spectacolelor.

Paul Surugiu-Fuego (46 ani) va susține de mărțoșor o serie de 11 spectacole prin țară și în București. Turnel său va debuta pe data de 2 martie la Constanța și se va încheia pe 13 martie la Bacău. DE 8 martie interpretul va cânta pentru femeile din Târgoviște, dar și pentru cele din București.

”V-am promis că la începutul lui martie întâmpinăm primăvara împreună, cu muzica de dragoste, cu șlagărele mele și multe surprize! Ei bine, mai jos, aveți orașele, locațiile și datele în care voi concerta alături de band-ul meu, în cadrul spectacolului ”Te regăsesc, primăvară”! Vom aduce un strop de bună dispoziție, emoție și romantism, cântece pe care le știți și le iubiți, dar și premiere, de care sigur vă veți îndrăgosti!

Va fi un concert de stare, la care vreau să uitați de probleme și pentru câteva momente să vă bucurați de muzică! Veți vedea mai jos și câteva evenimente speciale, în care vom celebra Ziua Femeii și a Mamei, prin seri de poveste! Vă așteptăm cu drag să ne fiți aproape și sunt sigur că muzica ne va aduce împreună din nou!”, spune artistul nostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *