Diana Lungu, premiată la Gala Performanței & Excelenței

Diana Lungu a fost premiată la Gala Performanței & Excelenței, pentru un proiect de suflet, ce poartă numele personajului principal al operei lui Mihail Sadoveanu. Sub acest nume, Vittoria Author, tânăra vrea să cucerească Europa în domeniul comercializării de genți și poșete.

Pentru Diana Lungu, Vittoria Author, este un proiect de suflet din anii de liceu. Îndrăgostită de tradiția românească și de literatura plină de patimă a neamului nostru, ea a ales acest nume, inspirată fiind de opera lui Mihail Sadoveanu, Baltagul.

Numele personajului principal al lui Sadoveanu, Vittoria e unul din numele feminine pe care Diana Lungu Arhire le îndrăgește și în jurul căruia a decis să contureze acest proiect ambițios, cu dorința de a-l face cunoscut în țară cât și peste hotare. Prin acest proiect, tânăra își dorește să creeze un brand de care toți românii o să fie mândri. Gama o să cuprindă poșete și genți de lux feminine și masculine, pentru categoriile de oameni cu standarde de viață înalte.

Proiectul este în lucru, fiind o împletire a mai multor criterii, iar bugetul economic și de timp este pe măsura calității sale. Vittoria Author, ambasadorul bunului gust și al calității în toată Europa.

Puterea bunului bine făcut respectând tradiția românească, dar și exigențele standardelor actuale vor da o identitate victorioasă, așa cum spune chiar numele Vittoria Author. Așa a anunțat Adela Diaconu, amfitrioana Galei respective, înainte ca aceasta să urce pe scenă, pentru a-și ridica premiul,

Best Project Luxury bags Vittoria Author by Diana Lungu Arhire este numele sub care tânărea vrea să dea lovitura în lume.

”Acest premiu, îmi dă o mare bucurie, dar și responsabilitate, aceea de a promova bunul gust, dar și calitatea. Și în plus, să depun tot efortul necesar ca acest brand să devină o realitate și un ambasador al lucrului bine făcut”, a declarat Diana Lungu Arhire.

Diana Lungu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *