Cum vor fi Craciunul si Revelionul la National TV!

Naţional Tv a pregătit pentru Sărbătoarea Crăciunului cadouri pe gustul tuturor telespectatorilor: de la ediţii speciale ale celor mai apreciate emisiuni, cu invitaţi unul şi unul, până la filme de poveste, cu actori cunoscuţi şi atmosferă de basm, numai bune de urmărit la gura sobei!

Povestea începe joi, de la ora 21.00, cu „A mission for Christmas” (Un înger de Crăciun), continuă vineri de la ora 21.00 cu „White fang” (Colţ Alb), ca sâmbătă să auzi „Call of the wild” (Chemarea străbunilor) de la ora 11.45 iar spre seară, de la 21.00, ţi-am pregătit animaţia „Paddington” şi o comedie delicioasă „3 holiday tails” (Trei codiţe de Crăciun). Duminică, în a doua zi de Crăciun, începi aventura cu „Jim Button and Luke the engine driver” (Jim Button şi mecanicul de locomotivă), de la ora 09.15, iar seara ai patru ore de relaxare în faţa micilor ecrane, urmărind „Hachiko” (Hachiko: povestea unui câine) şi „Christmas break-in” (Un Crăciun rock’n’roll). Crăciunul fermecat continuă luni, ora 08.00, în „Three bears Christmas” şi se termină cu o poveste de dragoste în „Tristan & Isolde”, de la ora 21.00.

Adrian Enache si Diana Matei

Sâmbătă, 25 decembrie, de la ora 13.30, ai o ediţie specială de Crăciun, găzduită de talentații și iubiții actori de la teatrul de revistă Constantin Tănase, Valentina Fătu și Vasile Muraru. Valentina și Vasile vă oferă momente de umor delicios de revistă, unele dintre ele având ca subiecte situația actuală legată de vaccinare. Între scenetele impecabil prezentate de Valentina și de Vasile sunt invitați o serie de artiști de renume ai României: Corina Chiriac, Stela Enache, Irina Loghin, Fuego, Adriana Antoni, Constantin Enceanu, Viorica Macovei împreună cu Orchestra Reprezentativă a Armatei și Ștefan Stan. Momentele de coregrafie sunt semnate de balatul Vava Show.

Craciun in familie

Iar în a doua zi de Crăciun, tot de la ora 13.30, te aşteptăm să petreci o ediţie specială Start Show – „Crăciun în familie”, alături de Diana Matei, Adrian Enache şi invitaţii lor: Marcel Pavel împreună cu fiica cea mică, Iuvenalia, și cu sora lui, Gina Pavel, Monica și Alexandru Anghel, Cornelia și Lupu Rednic, împreună cu finul lor, Șerban Horj, și partenera de scenă a acestuia, Silvia Timiș, Matilda Pascal Cojocărița cu întrega sa familie: soțul – Ștefan Cigu, cei doi fii: Alin și Horațiu, împreună cu soția, Roxana, dar și cu cei 4 nepoți: Adam, Tudor, Petru și Miriam, Mioara Velicu, căreia i se spune mama Mioara și care are un proiect inedit, intitulat Feciorii și Nurorile, alături de Georgiana Păduraru, Lucreția Goagea, Grigore Gherman și Ilie Caraș și, nu în ultimul rând, Mirela și Elvis Năsturică. În plus, va fi prezent și fiul Dianei Matei și al lui Marian Cleante – Ianis Cleante. Atmosfera este una caldă și încărcată de emoție și veselie, exact ca o zi de Crăciun petrecută în familie.

În ediția specială de revelion, intitulată Start Revelion şi difuzată pe 31 decembrie de la ora 22.00, gazdele acestui program, Diana Matei și Adrian Enache, dau bairam. Și invită alături de ei artiști talentați, frumoși și puși pe distracție și dans, așa cum se purta pe vremea bairamurilor.
Se vor cânta piesele cele mai cunoscute, atât românești cât și internaționale, care au facut furori la petrecerile din anii 80, 90 și 2000, iar artiștii care intră în joaca noastră sunt: Nico, Bella Santiago, Adi Cristescu & Band, Diana Enache, Rareș Varniote, Proconsul, Jean de la Craiova, Axinte, Mariana Ionescu Căpitănescu, Marcela Fota, Vasilica Tătaru, Elena Cuculici, Ion Drăgan și Nicolae Datcu.

Revelion la Start Show Romania

Printre piesele care vor răsuna live la bairamul de la Național tv și care nu vor lăsa pe nimeni să stea jos, se numără: Haide, vino înapoi (N&D), Sună periculos (ASIA), Hit me baby one more time (Britney Spears), Macho Man, Alin, Alin, Se mărită Mona mea, S-a rupt lanțul de iubire, piese din repertoriul Bonnie M, Madonna și multe alte hituri nemuritoare. Bineînțeles că și de această dată, talentații instrumentiști care compun taraful Cleante vor asigura momentele live iar coregrafie întregului revelion este semnată de nu mai puțin talentații balerini de la High Class.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *