Top modelul Claudia Neghina si actrita Alexandra Velniciuc au ajuns pe tortul aniversar al designerului Nausica Mircea!

Designerul Nausica Mircea si-a serbat ziua de naștere. Aceata primit de la apropiati un tort pe care troneaza Alexandra Velniciuc si modelul Claudia Neghina, in tinutele sale, dar si alte creatii vestimentare realizate de Nausica pentru Festivalul de moda. De ziua ei, designerul a fost intr-o vacanta in Italia.

Nausica Mircea, surprinsa cu un cadou inedit

“Cu fata asta din imagine, Nausica Mircea nu sunt prietena, nici amica, nici cunostinta…. Sunt, pur si simplu Eu…, dar altfel. Ma simte, ma intelege, ma intuieste. Totul este atat de firesc, de natural si normal,  incat de 15 ani, ma imbraca in bijuteriile ei vestimentare, facand de fiecare data alegerea cea mai potrivita pt mine!
In atatia ani, s-au adunat sute, poate chiar mii de poze (toate la ea!!!)Datorita colegilor ei de la Centrul Cultural Vrancea, unde acum este directoare, am ajuns si pe tortul ei. (Dupa cum se poate vedea in imaginile alaturate) Numai acolo nu fusesem! Ma onororeaza. Nu-i spun des, dar stie cat ii multumesc pt gesturile gingase, pt momentele delicate prin care a trecut cu noblete si verticalitate. La Multi Ani frumosi, blanzi si inspirati, Nausica mea nepretuita! Sa ne fii…, sa-ti fie…, sa ti se implineasca…”, a scris pe Facebook, actrita Alexandra Velniciuc, care poarta tinute vestimentare create de Nausica Mircea.

Tortul primit de Nausica in dar de ziua ei
Modelul Claudia Neghins ai actrita Alexandra Velniciuc troneaza pe tortul aniversar
Creatoarea de moda este nascuta pe data de 30 noiembrie
S-a bucurat de o vacanta in Italia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *