Doi artiști au venit special din Franța pentru a lansa o piesă cu Gheorghe Turda. Evenimentul are bloc sâmbătă la sediul Electrecord

Marian & Lorianne Baicu, finii lui Gheorghe Turda (73 ani) au venit special din Franța, pentru a lansa o piesă, împreună cu celebrul artist de muzică populară.

Marian & Lorianne Baicu

Cei doi artiști, care sunt soț și soție, locuiesc în Nantes, unde dețin și un restaurant pe nume “Maritza” de care se ocupă îndeaproape dar susțin și programe artistice pentru petrecăreți. Totodată, clienții lor sunt surprinși cu preparatele cu specific românesc.

Melodia lansată împreună cu nașul lor, Gheorghe Turda, va fi lansată la Casa de discuri Electrecord și se numește “Tot dorul te alintă”.

“O frumoasă și mult așteptată colaborare: Lorraine & Marian Baicu, alături de marele și inconfundabilul Gheorghe Turda!”, anunță Electrecord. Evenimentul are loc sâmbătă, 9 octombrie la sediul Elecrecord, de la ora 17.00. Marian & Lorianne Baicu, dar și Gheorghe Turda și-au invitat fanii, prietenii și colegii la lansare. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings Stores