Mr. VIK a lansat videoclipul piesei “Me Enamora (Jamelia)” din proiectul Friday Raggaeton

Mr. VIK a lansat videoclipul piesei “Me Enamora (Jamelia)” din proiectul Friday RaggaetonDupă două luni de Friday Raggaeton iată că Mr. VIK a ajuns la sesiunea doi de toamnă-iarnă care debutează cu o nouă melodie lansată împreună cu Sprint Music.

Aceasta se numește “Me Enamora (Jamelia)” și are un videoclip pe măsură filmat într-un club din București.Chiar dacă a venit toamna și se apropie cu pași repezi și sezonul de iarnă, distracția nu se oprește iar Mr. VIK continuă să ne încânte cu piesele sale. Așa că și vinerea aceasta s-a lansat o nouă piesă din proiectul Friday Raggaeton. “Me Enamora (Jamelia)” pentru care a venit în București, la club Bound, unde s-a filmat videoclipul noii lor piese.

“Până să ajungem în București era să o pățim pe autostradă pentru că ne-a lovit un tir, era să intrăm sub el. Avem și filmarea, șoferul a semnalizat, a tras volanul și nu ne-a văzut.  Mulțumim lui Dumnezeu că ne-a păzit, că totul s-a terminat cu bine și am ajuns teferi să filmăm videoclipul. Dar să ne întoarcem la clipul pe care l-am filmat în clubul Bound din Capitală.

În această piesă este vorba de fata aia care te face să te îndrăgostești, știi că nu ar trebui să fii cu ea, dar ea este și dulce și amară. Eu încerc să o cuceresc dar ea face pe inabordabila. Asta-i Jamelia, fata din videoclip, din piesa lansată”, ne-a povestit Mr. VIK, care se bucură că nu a pățit nimic înainte de filmările pentru acest nou videoclip pe care îl puteți urmări de azi peste tot.

https://www.youtube.com/watch?v=MYjVzdG_gR0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings Stores