Dincolo de cantec – podcast in grila de toamna a Televiziunii Favorit

Din 01 septembrie, Televiziunea Favorit, postul de televiziune care cultivă şi promovează valorile autentice ale folclorului românesc, îşi lansează grila de toamnă. „Dincolo de cântec” cu Raluca Diaconu reprezintă o serie de interviuri realizate cu cei mai buni artiști ai țării, cele mai frumoase voci, cei mai iubiți oameni de muzică din România.

Irina Loghin, Maria Cârneci, Gelu Voicu, Nico, Simona Dinescu și mulți alții ajung să își deschidă sufletul în fața telespectatorilor. Toamna aduce în grila Televiziunii Favorit sezoane noi pentru programele deja consacrate ale postului: “Călător prin folclor”, “Popas de cânt și joc”, “Ceasuri de folclor”, “Familia Favorit”, “Distrează-te, române!”, “Cântecul Favorit”. Din 12 septembrie reintră în grilă și emisiunea “Repere românești”. 

Joi, de la ora 19.00, primul invitat în podcastul Ralucăi Diaconu vine să ne dezvăluie ce se află “Dincolo de cântec”. Aflăm de la Irina Loghin dacă între ea și soțul ei a fost dragoste la prima vedere, cine i-a cântat la nuntă și care este cântăreața ei preferată de muzică ușoară. Dar și de ce Florin Piersic a spus despre ea și prietena ei, Ileana Sărăroiu: “Să dați nebunele alea afară din sală că nu mai putem juca”. Nu pierdeți un interviu savuros cu “regina muzicii populare din România”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *