Diana Enache a lansat videoclipul piesei “Doar o dată” Cât de îndrăgostită e artista!

După ce s-a “jucat periculos” cu băieții de la ALB NEGRU, Diana Enache continuă colaborarea cu Sprint Music, de această dată în varianta solo. Și pentru că așchia nu sare departe de trunchi, Diana a moștenit calități vocale de excepție de la celebrul ei tată, artistul Adrian Enache. Nu e doar carismatică, ci și talentată! Diana Enache lansează azi “Doar o dată”!
„Piesa se numește „Doar o dată”, este lansată la „Sprint Music”, e făcută de un tânăr foarte talentat, Andrei Horjea, iar textul de iubita sa, Mara Maier, e o piesă de vară, care marchează poveștile tinerilor din ziua de astăzi, pentru că auzind atâte de multe povești prin jurul meu de la oameni de vârsta mea și nu numai, am realizat că iubești doar o dată dar te îndrăgostești de mai multe ori.

“Doar o dată” e o piesă frumoasă, care reflectă poveștile noastre din ziua de azi, poveștile tinerei generații, pentru că, cu cât înaintăm mai mult în vârstă, am senzația că iubim o singură dată, dar ne îndrăgostim de mai multe ori! Eu sunt încântată de ceea ce a ieșit și sper să vă placă și vouă!”, a mărturisit Diana Enache, care până nu de mult și-a ținut povestea de dragoste departe de ochii curioșilor, fiind o persoană discretă în ceea ce privește viața personală”, spune Diana Enache.

Fata lui Adrian Enache poate fi ascultata si pe undele radio la National FM. In schimb artistul Adrian Enache prezinta emisiunea Start Show Romania, in fiecare duminica la pranz, la postul National TV, alaturi de colega lui,Diana Matei.

Diana Enache

https://www.youtube.com/watch?v=_1MXKF2Egfw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings Stores