EVENIMENT

Colaborare minune în familia Balkanika Records! Adrian Minune, Beatrice Dragnea și Miriam lansează “Ti amo”O nouă lansare de excepție în familia Balkanika Records!

Adrian Minune, Beatrice Dragnea și Miriam lansează “Ti amo”. Stați cu ochii pe Balkanica Records pentru cele mai tari piese cu care v-a obișnuit, dar și cele mai fierbinți colaborări muzicale!“Piesa “Ti amo” am ascultat-o prima oară la studio la Ralflo, cel care a făcut muzică și cu care eu colaborez de ceva timp, el se ocupă de partea asta de producție și sunt foarte mulțumită de tot ceea ce face.

Ralflo mi-a spus că are o colaborare cu  Miriam, colega mea de la Balkanica  Records, și cu Adrian Minune. Mi-a dat piesa, am ascultat-o, am înțeles că și pe partea de refren a mai contribuit cineva cu o idee și am făcut piesa. Am zis să vedem ce iese. Într-adevăr, fiecare are personalitatea lui, și anume, un timbru diferit la fiecare în parte și consider că a ieșit ceva foarte tare”, povestește Beatrice Dragnea, care a mai colaborat și pentru piesa “Zâna”, cu Adrian Minune. Ce spune Miriam despre colaborarea cu Adrian Minune și Beatrice Dragnea?

Beatrice Dragnea

“Sunt foarte încântată de această colaborare cu Adrian Minune și Beatrice Dragnea pentru piesa “Ti amo”. Pentru mine este o adevărată provocare să cânt acest stil muzical, mai ales că în perioada pandemiei mi-am dorit să încerc mai multe stiluri muzicale și să am colaborări frumoase, cu artiști talentați. Mă bucur, de asemenea, că încep încet-încet evenimentele și că noi, artiștii, ne vom întâlni din nou cu căldura publicului care ne iubește!”, a adăugat Miriam.Filmările la videoclipul “Ti amo” au durat mai bine de 6 ore și s-au desfășurat sub atenta supraveghere a regizorului Claudiu Stan.

https://www.youtube.com/watch?v=igGizB2xcKg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *