Mirela Vaida, ediţii speciale de Sărbătoare Acces Direct

De Paşte, Mirela Vaida le aduce telespectatorilor o serie de ediţii speciale ale emisiunii Acces Direct. În Vinerea Mare, de la ora 17:00, artiştii vin împreună cu familiile lor într-o emisiune emoţionantă, cu poveşti de viată şocante şi dezvăluiri în premieră. Astfel, Cornel Păsat, prezent în platoul Acces Direct alături de soţia sa, Bianca, şi băieţelul lor, Dryas, va vorbi în premieră despre momentele de cumpănă din căsnicia sa.

Nicu Paleru, artist cunoscut pentru faptul că îşi ţine viaţa personală departe de ochii curioşilor, va face o excepţie şi va veni în platoul Acces Direct în ediţia de sărbătoare a emisiunii, alături de soţia sa, Cristina, şi fiica lor, Anais. Lor li se vor alătura Lavinia Goste şi soţul ei, dirijorul Marius Zorilă, dar şi cântăreaţa de muzică populară Sabina Leonte, ce va vorbi despre un moment de cotitură din viaţa ei, povestind cum sarcina a salvat-o de cea mai cumplită boală, cancerul.

Mirela Vaida

A doua zi de Paşte, tot de la ora 17:00, artiştii dau startul distracţiei într-o ediţie de sărbătoare Acces Direct. Theo Rose, Armin Nicoară, Mandinga, Emilia Ghinescu, Monica Anghel, Viorica de la Clejani sau Jean de la Craiova sunt doar câţiva dintre artiştii care vor petrece sărbătoarea alături de Mirela Vaida. Surpriza ediţiei o va reprezenta competiţia „Marea bucătăreală”. Într-un cadru rustic, cinci tineri artişti de muzică populară vor pregăti mielul la proţap şi se vor întrece în prepararea celui mai gustos stufat. Momentele de comedie vor fi asigurate de către Adriana Trandafir şi Dan Ionescu.

A treia zi de Paşte, petrecerea între prieteni continuă în platoul Acces Direct, începând cu ora 17:00. Laura Lavric, Andrei Păunescu, Luminiţa Anghel, Steliana Sima, Elena Merişoreanu, Constantin Enceanu, Daniela Gyorfi, trupa Alb Negru sau Tavi Clonda sunt doar câţiva dintre artiştii care s-au alăturat petrecerii găzduite de Mirela Vaida, pe platoul emisiunii Acces Direct.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings Stores