Frumusete

Ce culori de par se poarta in 2021?

Ce culori de par se poarta in 2021? Sau cum sa ma tund sa imi stea bine? Sunt intrebarile frecvente pe care unul din cei mai apreciati hairstylisti la nivel european le primeste in salonul lui din capitala autohtona.

Stefan Draghici

Ce culori de par se poarta in 2021? Sau cum sa ma tund sa imi stea bine? Sunt intrebarile frecvente pe care unul din cei mai apreciati hairstylisti la nivel european le primeste in salonul lui din capitala autohtona. Stefan Draghici castiga premii, dupa premii, si este nr 1 in materie de culori, conform concursurilor castigate pe primul loc, din Italia sau Londra.

Dar pana si unui profesionist ii este greu sa faca o femeie fericita, atunci cand vine vorba de culoarea parului. Schimbarea culorii parlui reprezinta posibilitatea de a arata fabulos, elegant si uimitor.Asadar, iata cateva optiuni, proupuse de Stefan Draghici, din ce este cel mai la moda in acest an in materie de podoapa capilara.

Ce culori de par se poarta in 2021

1. OMBRE ARGINTIU Un look sofisticat,unic s-a remarcat tot mai mult in ultimul sezon. Din punctul meu de vedere aceasta nuanță este cu adevarat spectaculoasa!

Ombre argintiu


2 .GOLD ROZE Cea mai in voga nuanță calda este nuanță de Gold roze . A fost concepută prima data la Los Angeles de către hairdresser-ul Guy Tang și in scurt timp a fost adoptată de foarte mulți hairdreeseri

Blond Rose


3 BLOND CARAMEL ( BLOD BEJ) Blondul bej este alegerea perfecta dacă ai ochii căprui și pielea mai închisă la culoare . Este nuanta cea mai ușor de întreținut.

Blond caramel


4 ICE BLOND Este și va rămâne in topul tendințelor . Este o nuanță foarte dificil de realizat dar este și o nuanță cu care vei ieși in evidentă .“Life is too short to have boring hair”, spune Stefan Draghici! Deci, doamnelor, indrazniti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *