Viorica Dăncilă a preferat un designer român! Fostul premier îmbracă hainele create de Nausica Mircea.

Nausica Mircea este un designer recunoscut pe plaiurile noastre, dar nu numai. Ani de zile și-a prezentat colecțiile la Bucharest Fashion Week, dar și în Franța, la Fashion Days Strasbourg, cucerindu-i pe francezi. Tot Nausica este designerul preferat de Viorica Dăncilă. Cât timp a fost premier Dăncilă, 90 % din ținutele pe care le-a îmbrăcat au fost realizate de Nausica Mircea.

Nausica Mircea este designerul preferat de fostul premier Viorica Dăncilă. Designerul a relatat într-un editorial pe blogul lui Ion Cristoiu, cum a ajuns să o îmbrace pe Viorica Dăncilă. Designerul a mărturisit că a cunoscut-o pe Dăncilă la o gală, înainte ca aceasta să fie premier.

Nausica Mircea

”Ne așezăm la masa la care am fost conduși, acolo erau deja două cupluri de oameni discreți, eleganți, modești și cu bun simț, cam rar mai găsești în timpurile noastre. Nu știam cine sunt, dar am aflat imediat ce între noi s-a încropit dialogul. Cele două doamne erau politiciene, una europarlamentar, iar cealaltă doamnă, deputat. Noi, femeile, am spart mai repede gheața și am început să ne prezentăm și să vorbim diverse. Cum nicio femeie nu rezistă la capitolul modă, am reușit să stârnesc curiozitatea doamnelor cu meseria mea”, scrie Nausica. Designerul i-a dat cartea de vizită viitorului premier al țării. ”Am îndrăznit să propun uneia dintre doamne, care se vedea că este aplecată spre frumos și eleganță, să îmi treacă pragul atelierului și să mă lase să îi propun ținute pentru mediul în care lucrează. Această doamnă avea să devină, la doar 3 luni de la acel eveniment, prim ministru al țării, iar eu, se pare că nu am dat greș prin ceea ce am creionat și pus în practică.

Nausica Mircea si Simona Halep

Majoritatea criticilor de modă au apreciat ținutele și stilul doamnei premier. M-a creditat, iar eu am reușit să dau frâu liber creativității și am conturat ținute clasice, discrete, decente și elegante, am îndrăznit culori tari și linii simple cu un dram de chic sau de ceva din personalitatea doamnei în fiecare ținută”, a continuat ea.

Fostul premier a imbracat hainele create de Nausica la evenimentele politice

”E minunat să cunoști omul de dincolo de ecran, să îl privești în normalitatea lui, lipsit de inhibiții, un om deschis și frumos, o mamă extraordinară și să ajungi să-I cunoști familia, una chiar ideală. Poate că, prin imaginea impecabilă a doamnei premier, am simțit că fac ceea ce îmi place cel mai mult: să păstrez clasicul și să îl dezvolt, să demonstrez că feminitatea trebuie să fie eternă. Dincolo de meseriile noastre, oamenii au normalitatea faptelor, gesturilor și prieteniilor. Să interacționezi cu oameni construiți și educați frumos, este atât de interesant și totodată copleșitor. Îi mulțumesc că a ales să crediteze imaginea elegantă pe care am transpus-o în creațiile mele, că a ales un om mic dintr-un orășel de provincie, că m-a ales pe mine. Într-un fel ne asemănăm, dar m-a fericit faptul că am rezonat. Și pe modă și în viață. De aceea, pentru mine este măgulitor că i-am rămas aproape și după mandatul de premier”, a mai scris designerul Nausica Mircea pe blogul lui Ion Cristoiu.

Viorica Dancila

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *