În Ajun de Crăciun, pictorița Nicoleta Stati oferă în dar un tablou în valoare de 20.000 de euro

Cu prilejul sărbătorilor de iarnă, pictorița din Republica Moldova, Nicoleta Stati a decis să și să ofere în dar un tablou în valoare de 20.000 de euro din colecția sa personală. “Anul acesta, vom avea altfel de sărbători de iarnă. Din păcate, în această perioadă ne lipsește liniștea, stabilitatea și micile bucurii cotidiene. Ca să aveți o stare de spirit mai pozitivă și o atmosferă de Crăciun cât mai frumoasă, am decis să vă ofer un dar – «Basm de Crăciun»”, a mãrturisit Nicoleta Stati.

Concursul se desfășoară pe paginile de Facebook și Instagram ale pictoriței, iar pasii de înscriere sunt urmãtorii:

   1. Să vă abonați la pagina Nicoleta Stati — Art Gallery de pe Facebook sau stati.art de pe Instagram;

   2. Să dați un like la postarea despre concurs; 

   3. Să etichetați în comentarii trei prieteni pasionați de artă.

Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți în ajun de Crăciun, 24 decembrie si va fi anuntat pe paginile de socializare ale Nicoletei Stati.

Frumoasa artistã, Nicoleta Stati este o pictoriță din Moldova, fondatoare a Academiei de Pictură “Stati Art”, membru UAP din RM, președinte al fundațiilor “Stati Art” și “Voice of Art”. Picturile sale au fost expuse în numărate rânduri în Moldova și în străinătate: în Italia, Belgia, Franța, Olanda, România, Rusia, unde s-au bucurat de aprecierile din partea criticilor și a publicului larg. Lucrările Nicoletei sunt în mare măsură inspirate din lucruri și oameni simpli, motive naționale și peisaje locale. Sub pensula artistei, lucrurile obișnuite se transformă în adevărate capodopere care trezesc emoții profunde.

Tablourile Nicoletei sunt pline de dragoste și sună ca un motiv tandru de recunoștință pentru viața însăși cu numeroasele sale aspecte”, — notează Umberto Garibaldi, purtătorul de cuvânt al Sindicatului Național al Presei Italiene.

Cariera artistică a Nicoletei este dedicată nu doar picturii, ci și dezvoltării artelor plastice în Moldova. Din 2011, ea deține funcția de director al Liceului Academic de Arte Plastice “Igor Vieru”. În 2014, i se decernează Diploma de Onoare a Ministerului Culturii pentru “excelenţă şi contribuţie substanţială la promovarea unui învăţământ de calitate”. În plus, liceului pe care l-a condus i s-a oferit Patronajul Principelui Radu al României.

În 2015, Nicoleta a fondat Academia de Pictură “Stati Art” și a primit titlul “Maestru în Artă” pentru realizările din domeniul culturii și contribuția la promovarea valorilor spirituale naționale.

Vă puteți familiariza cu lucrările și procesul creativ al artistei pe pagina Nicoleta Stati — Art Gallery. Tot aici găsiți și informații despre proiectele sale sociale, culturale și educaționale.

Abonați-vă la paginile de Facebook și Instagram ale Nicoletei Stati și participați la concurs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev MediaFocus Actual4x4 desert safari toursThe Bearings Stores