EVENIMENT

FUEGO NE ARATĂ CE-NSEAMNĂ DRAGOSTEA DE ȚARĂ LA TVR 2!

Fuego este cunoscut pentru dragostea sa față de valorile României! Iată că Ziua Națională a României vine cu program special la TVR 2, de la ora 13.30.  Astfel, de 1 decembrie, veți avea parte de un show altfel la TVR 2, de la ora 13.30. De această dată, puteți urmări selecțiuni din concertul aniversar al lui Paul Surugiu-Fuego, de la Sala Palatului, în care artistul a celebrat România și cei 25 de ani de carieră artistică. Concertul va fi unul captivant, o trecere prin mai multe tablouri artistice, cu șlagăre, dar și folclor autentic, din mai multe zone precum Banat, Moldova, Maramureș sau Ardeal. Nu vor lipsi momentele speciale cu muzică patriotică, de-a dreptul înălțătoare.

Paul va dansa, va face sincroane, se va emoționa, va fi alături de publicul său și va face, așa cum îi este specific, show, pe scenă urcând peste 80 de artiști, de la dansatori la invitați speciali.  El va fi acompaniat de Orchestra Fraților Advahov din Chișinău, dar și de Angry Band. De asemenea, veți vedea duete senzaționale alături de Irina Loghin, Mioara Velicu, Oana Lianu, dar și de Surorile Osoaianu și Nicolae cu Isidor Glib, din Basarabia.

De asemenea, duminica aceasta, de la ora 15.00, la TVR 2, celebrăm în avans Ziua Națională a României cu o ediție în care veți avea parte de lecții de viață și de patriotism, de idei interesante și de muzică specială. Astfel, Fuego a pregătit un interviu de colecție alături de maestrul Dorel Vișan. Marele actor român ne va vorbi despre românism, despre poezie și despre pasiunea sa pentru agricultură, chiar din grădina lui, când ne va arăta via sa și ne va vorbi despre pasiunea pentru apicultură.

Cu melodii patriotice și cu o frumoasă istorie între mamă și fiică, vin la noi Mariana și Adriana Anghel. Acestea ne vor cânta despre țară, ne vor povesti despre relația lor și vor face un duet de colecție alături de Paul Surugiu. Vom cunoaște și minunata familie a Vioricăi Macovei din Bucovina. Aceasta vine cu cântece și cu detalii despre noul său proiect prin care promovează România.

Trubadurul Vasile Șeicaru ne va emoționa cu gândurile sale, cu poezia muzicii și cu șlagărele sale, iubite și fredonate de toată țara. Mai mult, alături de Fuego, acesta a pregătit un moment special, patriotic și răvășitor. Le veți cunoaște duminică și pe FETELE DIN BOTOȘANI, trei artiste talentate, care cântă împreună și care sunt una dintre revelațiile folclorului autentic din ultimii ani. Ele ne aduc cântece iubite și apreciate, un duet cu Fuego și emoții de la ele de-acasă, din Botoșani.

Nu lipsește nici stropul de autenticitate, oferit de Iosif Ciunterei, care ne uimește de fiecare dată cu subiectele propuse, direct de pe coclauri. De această dată ne va vorbi despre un obicei vechi, lăutul hainelor. Paul Surugiu trage un semnal de alarmă prin cântecele manifest pe care le-a pregătit și prin vorbele sale. Ne sunt alături, ca de fiecare dată, băieții din trupa Supermarket și baletul condus de Florin Mariș! Nu ratați!

Paul Surugiu -Fuego

Și tot pe 1 decembrie, pe canalul său oficial de Youtube, de la ora 17.00, Paul Surugiu va lansa un clip special, un duet spectaculos alături de una dintre cele mai bune soprane ale lumii, ELENA MOȘUC, care este de origine română și care a realizat un proiect de zile mari alături de el, pe muzica marelui compozitor Jolt Kerestely. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *