EVENIMENT

Româncele cuceresc lumea cu frumusețea lor! Ce titluri de frumusețe s-a acordat

Româncele se numără printre cele mai frumoase femei din lume. Un sondaj realizat în 2019 de organizația pentru drepturile femeilor din Olanda, la care au participat 21.880 de bărbați din 7 țări, a desemnat femeile din România ca fiind cele mai frumoase din Europa.

Regina Bucuresti / Miss Capitala – Alexandra Popescu

Chiar dacă e pandemie, cei mai mulți dintre noi ne dorim ca lucrurile să o ia încet, încet sprenormal. Zilele trecute a avut loc online, un concurs de frumusețe, organizat de Clara și Sorin Popescu, care au acordat mai multe titluri de Miss, în cadrul competiției de anul acesta. Titlul de Miss Capitala / Regina Bucureștiului a fost adjudecat de Popescu Alexandra, în vârstă de 23 ani, licențiată în drept și studii economice europene, masterand în relații internaționale, cu o vastă experiență în recuperarea creanțelor cât și insolvență și executare silită.

Miss Prahova

În prezent, consilier juridic la un birou de executori judecătorești. Este o fire ambițioasă, plină de devotament și îi place să facă parte din cât mai multe activități sociale, în trecut ea a fost voluntar în cadrul unei instituții de rang înalt din Municipiul București. Titlul de Miss Prahova i-a revenit domnișoarei Catrinel Preda, de 18 ani, care este studentă la Londra cu rezultate excepționale, iar Miss Sector a devenit Alexandra Bilan, în vârstă de 14 ani, o tânăra și talentată sportivă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *