EVENIMENTVEDETE

PETRE ROMAN FACE DEZVĂLUIRI INCENDIARE, DUMINICA ACEASTA, ÎN EMISIUNEA LUI FUEGO LA TVR 2! CEZARA DAFINESCU ȘI STELA ENACHE, ÎNTR-O FORMĂ DE ZILE MARI!

Iată că emisiunea lui Fuego vine, în noul sezon, al cincilea, cu noi și noi exclusivități. De aceasta dată, celebrul Petre Roman pășește pragul emisiunii și face dezvăluri speciale despre români și multe altele. Astfel, fostul prim-ministru și important om de cultură al țării, Petre Roman, vine la TVR 2 alături de fiul său, Petrus, dar și de soția sa, artista Silvia Chifiriuc.

Petre Roman ne oferă o lecție de umanitate și ne vorbește despre valorile neamului, iar Silvia Chifiriuc are daruri muzicale și-un duet cu Fuego. Ei ne vor povesti și detalii despre povestea lor de dragoste, dar și despre ceea ce vrea să ajungă micul Petrus când va fi mare! De asemenea, umorul este prezent, printr-o scenetă reinterpretată de Fuego și de Nae Alexandru.

Cu eleganța sa, sosește la noi, pentru a ne spune povești de suflet, pentru a vorbi de mari oameni, despre film și artă, formidabila MANUELA CERNAT, scriitor, critic de film, pedagog de exceptie, jurnalist insemnat. Aceasta are nenumărate lucruri interesante de spus și va avea parte și de surprize. Revine la noi, într-o apariție de zile mari, interpretând două dintre capodoperele marca Florin Bogardo, într-o formă de zile mari, minunata Stela Enache, care arată splendid și care are pregătit și-un duet alături de Fuego. Cu nostalgii, cu amintiri de ieri, cu frumusețea sa răvășitoare, sosește la noi actrița Cezara Dafinescu. Aceasta ne va povesti despre parcursul său, despre bucuriile și dezamăgirile din prezent, despre anii de aur, pregătind și-un moment emoționant alături de Fuego.

Fiecare gală „DRAG DE ROMÂNIA MEA!” înseamnă un alt capitol, o altă poveste, o altă etapă în care vă invităm să intrați și pentru aproape două ore, să uitați de toată nebunia din jur și să vă bucurați de muzică bună, povești interesante, lucruri noi, personalități marcante, umor, autenticitate și exemple dintr-o Românie care începe, din ce în ce mai pronunțat, să-și uite valorile și oamenii remarcabili care-au făcut ceva și care reprezintă ceva prin toată activitatea lor. Și nu e cu hăhăială, cu mediocritate, cu subcultură și non-valori! Totodată, duminica aceasta, Fuego va lansa pe canalul său oficial de Youtube – FUEGO-PAUL SURUGIU, un noU videoclip , un vals care a fost filmat la Palatul Brâcovenesc din Mogoșoaia! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *