Laura Lavric si-a pus sora la punct! I-a pus poprire pe pensie, dupa ce a fost calomniata de aceasta

Laura Lavric a câștigat procesul cu sora ei din America, cu care este în scandal de 8 ani, după ce aceasta a spus că artista s-a prostituat în America. Decizia este definitivă, iar în urma acesteia, cântăreața de muzică populară și-a executat silit sora, pe Ecaterina Traian. Artista va primi banii, timp de 16 ani, câte 50 de euro pe lună din pensia surorii sale.

Laura Lavric (74 ani) țopăie de fericire. Cântăreața de muzică populară consideră că i s-a făcut dreptate, în urma scandalului dintre ea și sora ei, Ecaterina Traian, care a calomniat-o. A deschis proces și a cerut daune morale în valoare de 100.000 de euro, dar a primit numai 10.000 de euro. Cântăreața de muzică populară și-a executat silit sora, pe Ecaterina Traian. Va primi banii, timp de 16 ani, eșalonat, adică câte 50 de euro pe lună de la sora ei, din pensia pe care o are! ”Din cauza ei m-am îmbolnăvit! Acum să plătească! Am spus că nu o voi ierta toată viața, pentru ce mi-a făcut”, a spus artista pentru Click! Trebuie să mai trăiesc până la 90 ani pentru a lua toți banii pentru că primesc 50 de euro lunar din pensia ei. Nu stau eu în banii ăștia, sincer vă spun că îmi pare rău că s-a ajuns aici. De când a început scandalul, iau pastile de inimă, am probleme cu tensiunea. Eu am vrut s-o opresc să mă mai bălăcărească, nu m-au interesat banii ei. M-a făcut o mare bagaboantă după ce am împlinit 60 de ani, cum să accept așa ceva? Din păcate, asta a fost singura modalitate s-o opresc, pentru că eu n-am fost niciodată într-un tribunal, nici când am divorțat”,a povestit Laura Lavric pentru Starpopular.ro.

Cântăreața nu a mai vrut să audă de sora ei, chiar dacă, Ecaterina Traian a încercat să-și dreagă relația cu ea. De supărare, Laura Lavric a blocat-o pe telefon. Eu am blocat-o pe toate telefoanele. Dar tot m-am trezit cu un mesaj de la ea, de pe alt număr, în care spunea: e adevărat că ne-am aruncat cuvinte grele una alteia, dar ne e dor de voi și iertați-mă. Și i-am răspuns la mesaj: nu mai trimite mesaje, nu te urăsc, nu te iubesc și nu pot să te iert pentru că ești bolnavă de răutate”, a mai povestit Laura Lavric. Ea a povestit și cum a fost în pandemie, când n-a putut cânta pentru publicul ei. Marea mea suferință din pandemie, când a fost starea de urgență, a fost că am stat departe de publicul pe care îl iubesc și care m-a făcut ceea ce sunt. Alergam în cele două ore, cât aveam voie să ies din casă, la supermarket să-mi fac cumpărăturile. Partea bună e că mi-am adus aminte să fac mâncare. A trebuit să gătesc în cele două luni, restaurantele fiind închise. Din punct de vedere financiar, nu mi-a fost greu, am supraviețuit, pentru că avem câteva spații închiriate. Dar cel mai mult mi-a lipsit publicul”,a mai dezvăluit artista.

Scandalul dintre cele două surori a început în anul 2012, după ce Ecaterina Traian a declarat într-o emisiune TV că Laura Lavric se prostitua în SUA, pe bani, parfumuri şi bijuterii. Atunci, solista a dat-o în judecată pentru calomnie. Nu vreau să o iert şi trebuie să plătească pentru ce a zis. Procesul merge în continuare! Am spus că, atât cât trăiesc, o să mă judec cu ea, pentru că mi-a distrus sufletul. Mi-a făcut şi băiatul incult şi golan, iar acum vine şi ne cere iertare. Nu înţeleg ce i-a făcut copilul asta, că din mătuşa nu o scos-o”, a declarat la acel moment Laura Lavric. EA crede că sora ei a vorbit urât de ea din invidie. “Sora mea m-a invidiat mereu pentru faptul că sunt iubită de public. Pentru că sunt ceea ce sunt. Cum poţi să spui despre mine că am făcut prostituţie? Eu, pe vremea lui Ceauşescu, am mers atât timp în străinătate. Oare îmi dădea cineva paşaport dacă eram o golancă? Crezi că nu se auzea lucrul asta? Nu se poate aşa ceva! Şi dacă eram o vagaboantă, ea ar fi trebuit să mă apere. Să nu rişte vreodată să vină la uşa mea”, a mai spus artista suceveancă.

Procesul lor a mers greori, deoarece inițial, Laura nu reușise să-i găsească adresa din Canada a Ecaterinei. “Fostul ei soţ, care a fost un om minunat şi care o aştepta din turnee cu flori şi cu mâncare a divorţat din cauza infidelităţilor ei şi relaţiilor ei extraconjugale. Eu sunt plecată din ţară din ’90, am întâlnit-o la New York, iar din multe surse am aflat că ea cânta la un restaurant, iar colateral mergea cu orice bărbat care îi oferea cadouri sau bani”, spunea Ecaterina la “Acces direct” (Antena 1).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings Stores