Vedetele s-au inghesuit la Gala UCIN! Andreea Marin a venit insotita de fiica ei, Violeta si de fiul lui Stefan Banica, Radu Stefan!

Aglomerație de vedete luni seară, la Gala UCIN, ce s-a desfășurat la Teatrul Național din Capitală. Surpriza serii a fost Andreea Marin, cate revine pe sticlă la TVR, iar la Gală a fost însoțită de fiica ei, Violeta și de fratele acesteia, Radu Ștefan. 

O mulțime de vedete au luat parte luni seară la Gala UCIN de la Teatrul Național din București. Evenimentul a avut loc cu toate regulile impuse de pandemie. Invitații purtau mască, iar pe scenă au păstrat distanța. În sală, un scaun era liber, unu nu. La Gală, Andreea Marin (45 ani), care revine în atenție cu un format nou de emisie la TVR, și-a făcut apariția la brațul fetei sale, Violeta (12 ani si 9 luni), dar și al fratelui mai mare al acesteia, Radu Ștefan (18 ani), fiul cântăreațului Ștefan Bănică (52 ani) din relația cu fosta lui iubită, Camelia Constantinescu. O altă surpriză a fost apariția lui Kitty Cepraga, care a rămas blocată de pandemie la București. Blonda a urcat pe scenă pentru a înmâna un premiu. Ea s-a bucurat să o revadă pe Cătălina Grama (39 ani) alias Jojo, cea care a prezentat gala într-o rochie superbă. Jojo a lăudat-o pe Ozana Barabancea, pentru colaborarea lor, soprana fiind profesoara de canto a blondei. La fel de elegantă a venit și Andreea Berecleanu (45 ani), care a înmânat două premii. La patru ace a venit și Horia Brenciu (48 ani). Iar Ozana Barabancea (51 ani) a purtat o rochie colorată și veselă în stilul ei, ieșită din tipare. În schimb, Dana Savuica a optat pentru o rochie neagră, rafinată, elegantă. Crina Matei (49 ani) a avut o rochie neagră sexy, cu model.

Iuliana Marciuc arata exceptional

Florentina Opriș (52 ani) a purtat o rochie albă. Iuliana Marciuc (53 ani), foarte elegantă și ea, a îmbrăcat o rochie de culoare deschisă, un roz superb. Vedeta TVR își va lansa azi, miercuri la ora 17.00, un nou volum, evenimentul având loc în curtea TVR. Actorul Costel Cotimanis (65 ani) a venit la brațul iubitei sale, Iulia Dumitru, alături de care are o relație de aproape trei ani de zile. În aceeași Gală a fost nominalizată și fosta lui parteneră de viață, Florina Marcuta, recunoscută pentru machiajele pe care le face. Adrian Păduraru (60 ani) a venit și el elegant, cu pantaloni colorați. Și Florin Piersic (84 ani) a fost premiat, și pentru că nu a putut veni, a înregistrat un mesaj, transmis în sală pe un ecran. Marele actor a povestit cu șarmul său, mai multe episoade din cariera sa, dar și cum la un moment, dat a fost recunoscut de cineva care avea un papagal și l-a pus să tragă un bilet, pe care scria că va trăi 92 de ani. Așa ca mestrul a ținut să spună audienței, în glumă, că nu va scăpa de domnia sa până la 92 de ani. “Scoate un biletel pentru dl Piersic, el e artistul nostru.. Și mi-a scos papagalul biletul. Știți ce scria pe bilet? Că ai să trăiești 92 ani. Deci, ne mai desparte foarte puțin până ce plec cu premiu cu tot la stele….Să vă dea Dumnezeu ce știu eu, și eu știu o grămadă de nebunii. La mulți ani, să trăiți și să albiti ca mine. “, a spus Piersic în mesaj. 

Andreea Marin cu Violeta si fratele ei mai mare, radu Stefan, fiul lui Stefan Banica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings Stores