Mara Georgescu şi DJ Harra au lansat impreuna “Luna”

Mara Georgescu este hotǎrȃtǎ sǎ traverseze rapid hotarele noastre şi sǎ penetreze teritorii noi muzicale internaţionale. De la “Gin, gin”, piesa sa de debut, cu care a fǎcut foarte bunǎ impresie, în cȃţiva paşi, a ajuns sǎ abordeze stilul moombahton-reggaeton, odatǎ cu interpretarea piesei “Luna”.

Colaborarea cu DJ Harra a pornit propriu-zis datoritǎ acestui single. Fiind în trecere pe la studio, Mara a ascultat piesa care se auzea din “laboratorul” de producţie, anumite pǎrţi fiind puse în buclǎ pe repeat, şi a spus cǎ îşi doreşte piesa. DJ Harra lucra deja la ea de ceva timp şi s-a hotǎrȃt sǎ primeascǎ ideea de a face feat. cu Mara.“Luna” este o producţie Lanoy Records, aceeaşi echipǎ cu care Mara Georgescu a debutat. Melodia beneficiazǎ de un videoclip colorat, (tot marca Lanoy Production), în trend cu producţiile de gen de pe piaţa internaţionalǎ actualǎ.

DJ Harra

Pigmentarea videoclipului în tonuri candy, te trimit într-o poveste sweet, adolescentinǎ, o combinaţie de real-virtual pe care cel mai bine o pot înţelege teenagerii.DJ Harra este “sirena” care apare în mijlocul petrecerii, între petrecǎreţii de la party. Aceasta îşi pune fizicul în evidenţǎ, aşa cum ştie mai bine, fiind DJ-ul cool, sufletul petrecerii, de data aceasta, cu o atitudine un pic girlish, în ton cu cei din jurul sǎu.Alǎturi de interprete, în video, îi regǎsim pe dansatorii de la “R-trival team”, coordonaţi de Feraru Rǎzvan George.Mara este încrezǎtoare în noul proiect şi declarǎ: “Sunt fericitǎ cǎ am lȃngǎ mine oameni veseli, deschişi, entuziaşti, ne sincronizǎm bine, învǎţǎm împreunǎ lucruri noi, este o echipǎ cu care sunt convinsǎ cǎ voi avea o evoluţie bunǎ“.

https://www.youtube.com/watch?v=kiHzQnJ3e0I

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *