Uncategorized

Angela Rusu și-a serbat fata!

Ce cadou i-a făcut Angela Rusu fiicei sale, de majorat
Eveniment mare în familia Angelei Rusu. Rebeca a împlinit 18 ani și a fost serbată cu mare fast: trei petreceri și un cadou pe măsură! Pentru că se pregătește să ia permisul peste două luni,  artista a considerat că o mașină sport ar fi cea mai potrivită. 
O dată serbează majoratul fata lu’ mama, așa că Angela Rusu și soțul ei, Marius Moldovan, au răsfățat-o pe mezina familiei ca pe o prințesă de ziua ei. Trei petreceri și distracție ca la nuntă, cu dansatori, cântăreți, ceterași vestiți din zona Gherlei și invitați pe măsură. Prima petrecere a avut loc la vila de la Gherla, doar cu familia, iar cele doua petreceri s-au desfășurat în seri diferite, la o terasă de fițe. În prima seară s-au distrat doar tinerii, iar în a doua seară doar adulții, pentru că Angela a invitat și colegii din breasla muzicală. Cornelia și Lupu Rednic, Lena Miclăuș și Septimiu Marișca, Diana Cârlig și Ionuț Pletea, trupa “Ceterașii de la Gherla”, dar și artiști care au întreținut atmosfera cu dansuri specifice tradiționale zonei. Culmea este că ambele tabere au rezistat la chef până dimineața la răsăritul soarelui.  Rebeca a primit foarte multe caoduri: parfumuri, bijuterii, flori, cosmetice, iar mama ei, ceoebra Angela Rusu  a surprins-o cu un cadou de zile mari: o mașină sport pe care Rebeca o va outea conduce peste două luni, când va lua permisul de conducere. “Mă simt fericită și împlinită. Rebeca a devenit majoră, Larisa este deja la casa ei, poate ne surprinde și cu un nepoțel. Am doua fete mari, deștepte. Ne-am distrat foarte bine la majoratul prințesei. Inițial, am făcut ceva restrâns doar cu familia, iar săptămâna trecută am sărbătorit la o terasă și a fost ca la nuntă: candybar, cocktail bar, mâncăruri bune, muzică pe măsură. Acum ne pregătim să îi cumpărăm o mașină sport, în octombrie, după ce dă examenul”, a povestit Angela. 

Angela Rusu are două fete
A devenit mamă la vârsta de 21 de ani, iar acum are două fete mari. Rebeca a împlinit 18 ani, iar Larisa, fata cea mare, are 25 de ani, a absolvit Facultatea de Psihologie în urmă cu doi ani, la Cluj, și profesează ca psiholog. Este căsătorită de trei ani și locuiește la Sibiu cu soțul ei. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *