EVENIMENTVEDETE

Trupa Sweet Kiss se reunește după aproape 20 de ani! Autorii hitului “Alin, Alin” lansează piesa “Verde garofiță”

Într-o perioadă în care se poartă revenirea trupelor de la începutul anilor 2000, foștii membri Sweet Kiss s-au gândit să se alinieze curentului și să-și mai dea o șansă. Trupa se reunește la 20 ani de la destrămare, cu visuri mari și speranța că succesul nu se va lăsa multă vreme așteptat, și lansează “Verde garofiță”, alături de un videoclip filmat de la distanță, online. Trupa Sweet Kiss s-a înființat în 1997, iar în 1998 deja rupea topurile cu piesele “Alin, Alin” și “Floare albastră”. Irina, Nicoleta și Laurențiu au simțit gustul succesului și au rămas cu amintiri de neuitat din acea perioadă.Cei trei s-au despărțit, în 2001, însă nu s-au certat niciodată, au rămas prieteni și, chiar dacă fiecare a luat-o pe drumul ales, au ținut legătura.
Irina și Nicole au continuat să cânte pe cont propriu. Laurențiu, inginer de profesie, a rămas tot în showbiz, dar nu ca solist, ci a pus la dispoziția artiștilor scene și echipamente necesare pentru evenimente.
Și pentru că tot mai multe cereri de eveniment veneau către ei, publicul cerându-i în formula veche, au hotărât că ar fi un moment proprice de a imprima și lansa o nouă piesă, cu videoclip online, din izolare, marcând anunțul oficial de reunire a trupei, în formulă completă.

Sweet Kiss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *