EVENIMENT

Micutzu, în Top 10 cei mai vizionați podcasteri de pe Youtube în ultima lună

Micutzu ocupă poziția a noua în topul celor mai vizionați podcasteri de pe Youtube în ultimele 30 de zile. Pe aceeași listă se află și alți artiști de renume mondial precum Joe Rogan, Mike Tyson, Deddy Corbuzier sau Tim Gabel. 

La capitolul celor mai vizionate podcasturi din ultima lună, Episodul 16 din MCN Podcast, în care Micutzu l-a avut invitat pe Mihai Bendeac

(https://www.youtube.com/watch?v=jO7VsIFTO_g),

a făcut furori pe internet.  Discuția dintre cei doi, care până în acest moment a adunat peste 1,1 milioane de vizualizări și 50.000 de aprecieri, a fost cel mai urmărit podcast din România și al 16-lea la nivel mondial. 

Micutzu

Joe Rogan, o legendă în domeniu, ocupă opt din primele 20 de poziții ale topului celor mai urmărite episoade, șase cu „Joe Rogan Experience” și două cu „Joe Rogan Clips”. Și conversația dintre Mike Tyson și Eminem a avut un impact foarte mare, fiind văzută de peste 5 milioane de oameni. 

Cu toate acestea, în fruntea clasamentului se află indonezianul Deddy Corbuzier, care a strâns 9,5 milioane de vizualizări cu un episod despre Corona Virus. 

Această performanță este cu atât mai importantă cu cât Micutzu tocmai a încheiat primul sezon din MCN Podcast și îl pregătește pe cel de-al doilea. Pentru că a avut solicitări de la fani din străinătate, sezonul al doilea va fi subtitrat în întregime.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *