Cum își protejează Lavinia Goste gemenele. Metode de igienă și alimentație pentru imunitate în plină epidemie de Coronavirus

Cum își protejează Lavinia Goste gemenele. Metode de igienă și alimentație pentru imunitate în plină epidemie de Coronavirus!


Coronavirusul a pus pe pauză programul majorității românilor. Din această categorie face parte și artista Lavinia Goste care, în ultima lună, și-a dedicat timpul exclusiv micuțelor ei gemene. Totul se petrecere în jurul Mariei și a Ioanei, iar mama Lavinia se preocupă în permanență să le asigure tot ce-și doresc.

“Este o situație aparte pentru toată lumea, nu e tocmai ușoară. Chiar dacă stau acasă, fac tot posibilul să le ofer cât mai multă atenție și iubire și cred că acesta este primul antidot! În al 2 lea rând, le-am explicat și lor ce înseamnă Coronavirus, ce se poate întâmplă, tocmai ca să înțeleagă bine situația. 

În fiecare primăvară, pentru imunizare, le dau miere românească, Vitamina C, dar ele oricum mănâncă multă lămâie stoarsă, asta fac ele iar eu mă mir de ele. Cea mai importantă este alimentația și încercăm, facem tot posibilul să mâncăm cât mai sănătos. 

Treaba este ca noi nu am început de acum să mâncăm sănătos, am început de ani de zile cu o alimentație sănătoasă sau cât mai sănătoasă. La un moment dat, gemenele îmi cereau cremvurști, și, ca să nu mai ceară, le-am explicat și le-am și arătat un filmuleț despre cum se fac aceste mezeluri, din acel moment nu mi-au mai cerut așa ceva, norocul meu este că sunt și înțelegătoare. În această perioadă nu ieșim din curte, ne-am izolat de-a binelea!”, explică artista.

Lavinia Goste, mama de gemene

Cântăreața de muzică populară le-a născut pe cele două fetițe în august 2013. De atunci viața artistei s-a schimbat radical. Maria și Ioana au venit ca și cadou, chiar în ziua în care relația Laviniei Goste cu Marius Zorilă a împlinit 7 ani. 

„Minunile noastre, Maria și Ioana, s-au născut chiar în ziua primei noastre întâlniri, la o diferență de 7 ani. Teoretic, ele trebuiau să se nască pe 24 septembrie, însă s-au născut cu trei săptămâni înainte de termen; au apărut contracțiile și, împreună cu medicul, a trebuit să alegem o dată, iar ziua aleasă a fost 29 august. Fetițele s-au născut fix la 7 ani după prima noastră întâlnire”, a declarat artista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev MediaFocus Actual4x4 desert safari toursThe Bearings Stores