EVENIMENTVEDETE

Blestemul lui Mihai Trăistariu: Eurovision nu se mai ține! Ce face Roxen, reprezentanta României de anul acesta

Blestemul lui Mihai Trăistariu (40 ani): anul acesta organizatorii concursului eurovision au decis să anuleze competiția, care urma să se țină în luma mai în Olanda.

Mihai Trăistariu a obținut 172 de puncte și locul 4 cu ”Tornero” în 2006 la concursul de la Atena și mai vrea să urce pe scena internațională eurovision. ”Nu se mai ține Eurovisionul, ci în 2021, din cauza viruslului… Când a fost Ovidiu Anton în anul ăla România nu a mai plecat și ați scris voi de blestemul lui Trăistariu. Și managera mea a zis, blestemul lui Trăistariu continuă! Roxen nu mai ajunge pe scena Eurovision! Bine, nu o zic cu răutate că na, nu am nimic cu copilul, dar am zis așa ca o glumiță,,, Nu se mai ține anul ăsta Eurovisionul, cam nasol pentru copila asta!”, ne-a declarat Mihai, care e convins acum că, cine pune cu el, pierde. ”Cine se pune cu mine nu mai ajunge pe scena eurovision. Că eu anul acesta am sefost singurul care m-am scandalizat de trimiterea lui Roxen și alegerea reprezentantului fără preselecție și așa mai departe. Aici voiam să bat, că cine se pune cu Trăistariu pierde!”, mai spune el. Anul acesta TVR a colaborat cu Global și au trimis-o pe Roxen. ”Și imaginați-vă câtă investit Globalul, am înțeles că au plătit ompozitori străini ca să-i facă mai multe piese și au ales cinci. Deci o grămadă de bani aruncați pe geam, plus cele cinci videoclipuri. Investiție aiurea”, a conchis el.

Mihai Traistariu
Mihai Traistariu

Totuși, Roxen ar putea avea o șansă la anul în 2021, însă cu o altă piesă. Organizatorii au decis ca artiștii care urmau să urce pe scenă în anul 2020 în Olanda în luna mai, săconcureze anul viitor, dar cu alte melodii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *