EVENIMENTVEDETE

Corina Chiriac și Adrian Enache fac echipă bună! Din luna martie începe un nou sezon al emisiunii ”Opriți Timpul” la Național TV.

Cel de-al 12-lea sezon al emisiunii „ Opriți timpul” se apropie de start. Dar nu oricum, ci cu un format nou și multe surprize pentru telespectatori. Începând din această primăvară, alături de Corina Chiriac se va afla carismaticul Adrian Enache.

Muzica live va fi asigurată de Taraful Cleante iar partea de coregrafie de baletul High Class.  Vă așteaptă un sezon cu invitați de excepție, așa cum deja v-ați obisnuit: artiști de muzică populară, ușoară, pop și rock, trupe muzicale și profesioniști din diferite domenii. Pe tot parcursul emisiunii se va cânta live, un prilej bun pentru Adrian Enache, atât de îndrăgostit de viață și muzică, să intervină din când în când.

Corina Chiriac si Adrian Enache
Corina Chiriac si Adrian Enache

Umorul va fi asigurat, distracția va fi la ordinea zilei iar muzica bună va răsuna în tot platoul. Pregătirile sunt în plină desfășurare așa că vă așteptăm să  „ Opriți timpul” la Național Tv începând cu 22 martie, în fiecare duminică, de la ora 13.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *