CalatoriiEVENIMENT

Primul Centru de Spa și Detoxifiere din Delta Dunarii!La Lebăda Luxury Resort ai parte de o vacanță ”sănătoasă”

Pentru prima dată în Delta Dunării, specialiștii internaționali în detoxifiere au pus bazele unui program de/și pentru sănătate! Un program de DETOX, un program pentru starea de bine!

În ultimii 5 ani, peste 40% dintre români au încercat și au căutat un program de detox. Mai ales că, elixirul tinereții și longevității este reprezentat de o detoxifiere corectă și regulată. Din chestionarele pacienților, cei mai mulți își doresc să aibă un centru chiar în România! Iar acum, îl au! Unde? Chiar în inima Deltei Dunarii, în singurul resort de 5 stele, Lebăda Luxury Resort and Spa. Ce pun la dispoziție: – specialiști detox aduși din Turcia, cu experiență în domeniu de peste 10 ani.

“ Vorbim de un concept exclusivist În Delta Dunării! În resortul nostru, oaspeții au o primire de cinci stele, dar și servicii pe măsură. Pentru ei am creat primul Centru de Spa și Detoxifiere, aflat chiar în inima Deltei Dunării! Am adus specialiști din Turcia, Filipine, Thailanda și România. Întregul concept al resortului menirea de a dezvolta zona, de a crește numărul turiștilor, dar și de a crea noi locuri de munca pentru localnici! Mai alesc că locatia noastra este deschisă 365 de zile“, ne-a spus Beniamin Crăciun, manager resort de 5 stele din Delta Dunării.

Lebăda Luxury Resort
Lebăda Luxury Resort

Specialistul care a lăsat Turcia pentru a trata pacienții în România, și nu oriunde, ci într-o locație de 5 stele, în inima Deltei Dunării- la Lebăda Luxury Resort and Spa, a adus cel mai eficient program de sănătate și stil de viață.

 “După o experiență de peste 10 de zile, în clinici de renume din Turcia și România, am adus acest program în singura locație de 5 stele din Delta Dunării. O locație ideală, unde natura întâlnește luxul și este perfectă pentru o relaxare completă. În perioada celor 5/ 7/ 10 zile, oaspetele își poate alege una dintre cele trei proceduri de Detox by Ensar Duman: Master Detox; Green Juice Detox și Raw Food Detox. Toate au în prim plan sănătatea clientului! Ce fac mai exact aceste programe? Opresc îmbătrânirea, întăresc sistemul imunitar, ne ajută să scăpăm de kilogramele în plus, îmbunătățesc activitatea mentală, scad colesterolul, previn cancerul,  reglează somnul,  ajută la bunăstarea organismului. Pe durata fiecărui program în parte, oaspeții se pot bucura de activități organizate în cadrul resortului, cum ar fi: Yoga, Qigong și clase de meditații, piscină, saune, fitness personal trainer sau masaj”, ne-a spus Mustafa Muhammet Ayca, specialist internațional detox.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *