EVENIMENTVEDETE

REGULI DE ACCES LA CONCERTUL “DEGEABA 30” din 21 si 22 decembrie la Sala Palatului.

4 ZILE NE MAI DESPART PANA LA CONCERTUL “DEGEABA 30” din 21 si 22 decembrie la Sala Palatului, unde vom fi alaturi  de maestrul Tudor Gheorghe, la implinirea celor 30 de ani de la revolutie, cu concertul “DEGEABA 30”.

Rugam toate persoanele care au un bilet valid / o invitatie la acest concert sau care isi vor cumpara bilet, sunt rugate sa citeasca urmatorul regulament de participare la concert.

  • TOATE acest masuri sunt luate pentru siguranta tuturor participantilor si desfasurarea in cele mai bune conditii concertului!!

REGULI DE ACCES pentru spectatori !!!

Spectatorii sunt rugati sa soseasca la eveniment incepand cu ora 18:15, pentru ca accesul sa se desfasoare in conditii optime si pentru a nu rata inceputul spectacolului.


· DUPĂ ORA 19:10 NU SE MAI PERMITE ACCESUL ÎN SALA DE SPECTACOL,

· DUPĂ ÎNCEPEREA SPECTACOLULUI LOCURILE ÎȘI PIERD VALABILITATEA,
· VĂ RUGĂM SĂ LUAȚI ÎN CONSIDERARE TRAFICUL RUTIER AGLOMERAT ȘI LOCURILE             REDUSE DE PARCARE,
· ACCESUL COPIILOR SUB 7 ANI NU ESTE PERMIS. COPIII PESTE 7 ANI PLĂTESC BILET     ÎNTREG.       

VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!!

Alte informatii :

•          TOTI spectatorii sunt rugati sa pastreze permanent biletele sau invitatiile asupra lor!

•          dupa ce s-a facut accesul, spectatorii nu mai pot parasi incinta Salii Palatului, doar daca isi achiziționeaza din nou bilet;

•          rugam spectatorii sa pastreze linistea pentru a nu deranja artistii si pentru a nu deranja ceilalti participanti la eveniment;

•          cand iesiti din sala in timpul concertului va rugam sa trageti cortina dupa Dvs.;

•          TELEFOANELE VOR FI DATE PE SILENTIOS SAU VIBRATII, FARA SONERIE; nu este permis fotografiatul si filmatul cu telefonul mobil. Va rugam mult sa intelegeti si respectati dorinta artistilor!

•          fotografii acreditati sunt rugati sa nu deranjeze spectatorii si artistii!

  • vor avea la dispozitie 2 sau 3 piese din fata scenei sau din laterale, fara blitz, apoi sunt invitati in sala sa urmareasca concertul. Evident, pot parasi incinta Salii Palatului, insa fara posibilitatea de a se intoarce;
  • ESTE INTERZIS fotografiatul dupa primele 2 sau 3 piese;
  • fotografii care nu respecta conditiile organizatorului vor fi sanctionati (nu vor mai primi acreditare din partea organizatorului)!

•          fotograful oficial este singurul care poate trage cadre pe toata durata concertului.

Nu trebuie sa cumparati bilete de pe site-ul VIAGOGO. Aici biletele se vand la suprapret si nu este autorizat pentru a vinde bilete la concertele noastre. Cine achizitioneaza bilete de pe alte site-uri decat cele autorizate de organizatori isi asuma toate riscurile si nu vor avea acces in sala de spectacol.

Accesul in spatiul de spectacole se face pe baza citirii codului de bare de pe biletul printat. Daca nu printati biletul, nu veti putea avea acces in sala de spectacol. Contravaloarea biletelor se returneza EXCLUSIV, numai in cazul amanarii sau anularii spectacolului. NU SE FAC EXCEPTII.

Va supunem atentiei, faptul ca, site-urile autorizate sa vanda bilete pentru „ TOT CE-I ROMANESC NU PIERE ” din data de 21 decembrie de la Sala Palatului sunt :

1. www.tudor-gheorghe.ro ( site-ul oficial de bilete al maestrului )

2. blt.ro

3. iabilet.ro

4. salapalatului.ro si casa de bilete a Salii Palatului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *