Kinga Sebestyen a făcut show cu NANA pe hiturile anilor ‘90

Kinga Sebestyen a oferit un show dinamic de neuitat pe scena din Oradea, în deschiderea concertului susținut de NANA, artistul care a lansat în anii ‘90 hituri de neuitat precum „I’m lonely” sau „Remember the time”.

Cea care a făcut fenomenul Kangoo Jumps faimos în toată lumea a urcat pe scena Arenei Antonio Alexe și a condus o sesiune de Kangoo Jumps pe acordurile hiturilor actuale, dar și ale celor de altădată.

Sesiunea de Kangoo Jumps a fost îndeajuns de energizantă pentru a pregăti publicul pentru concertele invitaților speciali, NANA și C-Block, idolii adolescenților din anii ‚90.

Kinga a fost felicitată de aceștia pentru show-ul sportiv și pentru cea mai mare oră de Kangoo Jumps pe care a condus-o acum o lună, în Oradea, care a intrat în Cartea Recordurilor.

„Pe muzica lui NANA dansam în discotecile anilor 90. Mi-au rămas la suflet melodiile lui, de care mă leagă multe amintiri. Mă bucur foarte mult că am avut ocazia să ne întâlnim acum și, mai mult, să vadă ce amploare are Kangoo Jumps și în România, pe lângă Germania, țara lui natală”, declară Kinga Sebestyen.

După ce a ajutat 80 de oameni din Oradea să slăbească și să amelioreze problemele de sănătate prin Kangoo Jumps, Kinga Sebestyen se pregătește să lucreze cu persoane din Cluj-Napoca pentru un nou program medical de prevenție KAPO – SĂNĂTATE PE GHETE, inițiat alături de trei medici apreciați din Oradea.

Persoanele cu probleme de sănătate din Cluj-Napoca și din localitățile învecinate, ori interesate doar de îmbunătățirea calității vieții cotidiene, au ocazia în următoarele luni să urmeze acest program.

Cei care au probleme cu coloana sau cu genunchii, au multe kilograme în plus, diabet zaharat, spondiloză, reprezintä grupul țintă principal în acest program.

Studiul pilot s-a derulat din în acest an, din februarie până în septembrie, în Oradea, pe un grup de 80 persoane.

Abordarea este complexă, prin efectuarea săptämânală a 3 ore de exerciții pe ghete, în paralel cu evaluări, măsurători specifice, la debut, mijloc și final de studiu. Evoluția și rezultatele au fost spectaculoase, fapt care a motivat echipa KAPO să replice programul și în alte orașe din țară.

Primul care și-a manifestat interesul a fost Clujul, iar Kinga Sebestyen, cea care a făcut Kangoo Jumps un fenomen internațional, alături de echipă, vine în întâmpinarea acestuia.

Astfel, începând cu 13 noiembrie, persoanele care doresc să intre în program, se pot înscrie prin aplicația de mobil JumpClass (iOS și Android), urmând ca sâmbătă, 23 noiembrie, să participe la un primul eveniment de anvengurâ, ce va avea loc, între orele 14.00 și 18.00, în Sala de Sport a Liceului cu program sportiv (Str. Arinilor 9).

“M-am dedicat 100% acestui studiu în Oradea și sunt extrem de bucuroasă de rezultatele obținute. Avem zeci de oameni care și-au îmbunătățit considerabil starea de sănătate. Au scăpat de durerile de spate, de kilogramele în plus, și-au corectat postura, nivelul colesterolului a scăzut. Echipa de medici a monitorizat toată evoluția și vom include rezultatele concrete într-o carte pe care o pregătim în prezent. Am primit cereri de a extinde studiul în toată țara, iar acum vrem să derulăm același program și în Cluj-Napoca. Înscrierile încep de miercuri, 13 noiembrie, în aplicația de mobil JumpClass, urmând ca sâmbătă, 23 noiembrie, cei înscriși să ia parte la prima întâlnire cu echipa KAPO. Vor fi acolo Dr. Alin Iova – medic medicină generală, fiziokinetoterapeut, specialist recuperare sportivă și lipoterapie, șef lucrări Dr. Dorina Maria Fărcaș, medic primar recuperare medicală, medicină fizică și balneologie, și Dr. Olivia Ligia Burtă, medic primar medicină de laborator, conferențiar la Facultatea de Medicină și Farmacie Oradea și Dr. Norina Alinta Gâvan, președinte onorific al Asociației de Podiatrie.

Atunci vor face sesiunea de acomodare pe ghetele Kangoo Jumps, vor afla rezultatele studiului pilot din Oradea, se vor face măsurătorile evaluărilor medicale ale programului și vor participa la primul seminar de prevenție și reabilitare cu echipa KAPO. Ulterior, în funcție de rezultatul analizelor medicale efectuate, vor începe seria de antrenamente de trei ori pe săptămână ce vor oferi rezultatele dorite.

Kinga la oradea
Kinga

E important de știut că este necesar să se înscrie în prealabil în aplicația de mobil JumpClass deoarece locurile la seminar sunt limitate.

Clujenii care se vor înscrie la noul modul al studiului vor fi monitorizați lunar de specialiști care vor efectua măsurători antropometrice, evaluări și teste comportamente alimentar, scanări ecografice directe ale stratului adipos și muscular, testări de statică vertebrală, testări de imagine corporală”, declară Kinga Sebestyen.

Kinga Sebestyen a derulat în Oradea studiul KAPO – Sănătate pe Ghetele, în prima jumătate a acestui an, alături de medicii Alin Iova, Dorina Maria Fărcaș și Olivia Ligia Burtă. În luna octombrie, alături de aceștia și de peste 1700 de persoane, au doborât recordul mondial, organizând în Piața Unirii din Oradea cea mai mare oră de Kangoo Jumps din istorie, intrând astfel în Cartea Recordurilor și demonstrând că acest sport este unul din cele mai iubite în România. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *