VEDETE

Flora Năstase, jefuită în plină zi! Reginei blănurilor i s-a furat o blană de lux din incinta magazinului situat în buricul Capitalei

Regina blănurilor, Flora Năstase a fost pândită de ghinion. Săptămâna trecută, aceasta a fost jefuită în plină zi! Reginei blănurilor i s-a furat o blană de lux din incinta magazinului situat în buricul Capitalei.

Regina blănurilor, Flora Năstase pare să aibă parte numai de ghinioane. Un cunoscut broker i-a furat un million de euro, iar săptămâna trecută un hoț a intrat în magazinul ei din buricul Capitale și i-a înșfăcat o blană de nurcă cu umeraș cu tot și apoi a luat-o la sănătoasa. Blana era una scurtă de culoare crem, în valoare de 2500 de lei. Incidentul a avut loc săptămâna trecută. Flora Năstase a făcut plângere la poliție, dar până acum nu are vreo veste de la oamenii legii. 

Hotul, in magazinul Florei Nastase-a fugit cu blana
Hotul, in magazinul Florei Nastase

”Ieri, mi s-a furat o haina de la magazin. Nu voi explica acum comportamentul meu exemplar în față acestei situații în sensul că, mi-am continuat seară, onorând invitația primită la Operă. Asta ține de persoană mea și de cât de mult am putut să mă schimb pentru a avea acest comportament. Ceea ce vreau să vă transmit este faptul că am fost din nou uluită de țara în care trăim. În miezul zilei, pe Calea Victoriei, lângă Poliția Capitalei, o persoană fugea pe mijlocul străzii, cu o haină de blană în brațe, pe 29 de grade ȘI NICI UN POLIȚIST NU S-A SESIZAT. În ce țară trăim? Intră peste noi în case, ne fură din magazine ziua în amiază mare, ne fură copii, ne omoară pe străzi, sub cele mai grijulii priviri ale autorităților, care fac totul pentru că nouă să ne fie bine. Să o duceți bine domnilor guvernanți oriunde ve ți ajunge. Și poate un alt recurs compensatoriu. Viața mea este povestea mea”, a scris Flora Nătase pe Facebook.

Flora Năstase a pierdut un milion de euro, a fost la un pas de sinucidere și s-a internat de mai multe ori la psihiatrie. În urmă cu șapte ani, aceasta a pierdut tot ce a adunat o viață întreagă, investind la bursă, cu presupusa garanție a brokerului Cristian Sima că banii ei ar fi în siguranță. Însă acesta a fugit cu banii mai multor VIP-uri. De atunci, Flora s-a luptat cu toate instituțiile statului, din păcate fără nicio rezolvare. Tocmai din acest motiv, anul acesta a realizat o petiție împotriva abuzurilor procurorilor sub sloganul ”Și victimele au drepturi”.

Hotul a insfacat o blana din magazinul Florei

Sunt o victima a sistemului judiciar. Și că mine sunt mulți. Dar, eu am curajul să vorbesc pentru mine. De 7 ani  sunt abuzată de procurorii unui sistem pus în slujba infractorilor. Din această cauza m-am îmbolnăvit, am suferit internări și tratamente de specialitate. De 7 ani procurorii nu finalizează o cercetare penală, într-un dosar cu autor cunoscut, cu documente evidente și cu fapte săvârșite de făptuitor, mai presus de orice îndoială.

 Scopul procurorilor: prescrierea faptelor și scăparea infractorilor de orice răspundere!

Se pare că sistemul este mâna în mâna cu infractorii, pentru că este finanțat de către ei. Complicitatile sunt evidente. Nu există altă explicație, pentru care, de 7 ani, în dosarul meu, nu se da nicio soluție, oricare ar fi ea!   ”, a scris ea în Petiție. 

https://www.petitieonline.com/semneaza_impotriva_abuzurilor_sa_varsite_de_procurori

”Dragii mei prieteni, m am hotărât, văzând noile figuri apărute în cele mai înalte sfere politice, să vă prezint câte ceva din implicarea acestora în viața mea: Ninel Peia, candidat la președinție, mi a vândut 6,5 ha de teren arabil, cu un PUZ care prevedea transformarea acestuia în parc logistic. Terenul, cumpărat cu 1 leu mp, mi a fost vândut în decurs de câteva luni cu 5 euro mp, doar prin elaborarea PUZ-ului cu concursul autorităților locale. Acest PUZ nu s a realizat niciodată. A fost o excrocherie pusă la cale de oameni minunați, care ne vor binele. Nu mi am putut recupera niciodată banii de la acest minunat politician, afectat de cava anchete penale. Cătălin Predoiu, prietenul personajului Sima, cel care mi-a luat banii. Avea biroul în sediu WBS din stradă Ionel Perlea. Alt om minunat care punea țară la cale cu Sima. Adrian Prâsnel, deputat USR, care a lucrat la Sima circa 1 an, implicat în dosarul lui Sima cu mine, în aceeași perioadă. Aceștia sunt distinșii politicieni ce ni se prezintă a fi doritori să ne salveze țară. Și cred că mai cunosc câțiva oameni de bine că aceștia. Viața mea este povestea mea. Să fiți iubiți”, a scris mai Flora Năstase pe Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *