Alexandru Ciucu a fost numit Furnizor al Casei Regale pentru încă trei ani

Designerul vestimentar Alexandru Ciucu a primit al patrulea titlu de Furnizor al Casei Regale a României. Creatorul de costume bespoke va realiza ținutele membrilor Casei Regale pentru încă trei ani. Colaborarea datează deja din 2010, când Alexandru Ciucu a primit primul astfel de titlu.

Ceremonia de înmânare a celui de-al patrulea titlu s-a derulat în Sala Tronului din Palatul Regal, în premieră față de edițiile anterioare ce au avut loc la Palatul Elisabeta. La eveniment au fost prezenți Majestatea Sa Margareta a României Custodele Coroanei, care i-a înmanat designerului diploma, precum și Altețele Lor Regale Principele Radu al României, Principesa Sofia și Principesa Maria.
Alături de Alexandru Ciucu au fost tatăl acestuia, soția, Alina, apropiați și parte a echipei de la atelier cu care împartă aceasta înaltă distincție profesională.

„Titlul de Furnizor al Casei Regale presupune, în primul rând, responsabilitatea de a garanta calitatea ținutelor solicitate de Familia Regală, disponibilitatea de a răspunde și a livra mereu, în timp util, oricăror cerințe vestimentare și, mai ales, să fii capabil de a face aceste lucruri pe termen lung. Condițiile de colaborare cu Casa Regală rămân neschimbate și la fel de confidențiale. Titlul de furnizor se acordă inițial pentru o perioadă de trei ani și, ulterior, în cazul reînnoirii, prelungirea se face tot pe trei ani”, explică designerul Alexandru Ciucu.

Alexandru Ciucu a fost iar numit furnizor al casei Regale
Alexandru Ciucu a fost iar numit furnizor al casei Regale

Alexandru Ciucu este, încă din anul 2010, furnizor al Casei Regale a Romaniei. În anul 2013 a fost ridicat la rangul de Maestru, mulțumită creațiilor sale vestimentare și a serviciilor de Înaltă Croitorie oferite.
Alexandru Ciucu a realizat în ultimii ani vestimentații pentru MS Regele Mihai și ASR Principele Radu, precum și pentru președintele Klaus Iohannis.

La nivel internațional, Principele Albert de Monaco, Regele Simeon al Bulgarilor, dar si mulți oameni de afaceri de pe Riviera Franceză au ales să poarte costume realizate la comandă de Alexandru Ciucu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *