EVENIMENTVEDETE

Selly a luat permisul de conducere

Câtă lume în Piața Mihai Viteazu din Craiova, tot atâtea motive de mândrie pentru Selly, vloggerul de numai 18 ani care are Internetul la picioare! Tânărul bifează cu brio încă o reușită personală, după ce anul 2019 a fost cel în care s-au concrezitat numeroase alte succese profesionale.  Îmbrăcat la patru ace, pentru că a prezentat aseară alături de Diana Sar și Cuza de la Noaptea Târziu premiile The Artist, Selly a anunțat că a obținut permisul de conducere. El își dorea de foarte mult timp să nu mai depindă de tren pentru a se duce la București, acolo unde are nenumărate proiecte. Astfel, după 5 ani de navetă făcută pe șine, Selly e gata să se deplaseze cu propria mașină.

Încântat de noua sa reușită, Selly a scos din portofel permisul de conducere și l-a arătat celor care au venit în piață pentru a lua parte la tot show-ul creat în jurul premiilor The Artist.

Cu o seară în urmă, Selly a primit două premii: Entertainment Award (offered by YouTube) și YouTube Creator of the Year, în timp ce 5GANG a obținut Biggest Audience Award.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *