EVENIMENTVEDETE

Mihai Bobonete s-a întrecut cu tatăl său la pescuit de cinci stele! Uite cum arată Bobonete Senior

Despre Mihai Bobonete se știe că este un actor super talentat dar și că are o pasiune foarte mare pentru pescuit. Weekendul trecut comediantul a avut un partener pe măsură : s-a întrecut în deltă alături de tatăl său la Cupa Cetățenilor Particulari de la Lebăda Luxury Resort Spa. Bobo a luat bătaie maximă de la senior care a prins cea mai mare captură.

A făcut senzație pe facebook când și-a postat o poză cu o captură uriașă. Mihai Bobonete este pasionat de pescuit iar atunci când nu filmează pentru celebrul serial ”Las Fierbinți”, de la PROTV, se relaxează prinzând pește. Weekendul trecut s-a desfășurat Cupa Cetățenilor Particulari  la Lebăda Luxury Resort and Spa, în deltă, așa că nu a ratat-o, mai ales că I s-a alăturat și colegul de platou Mihai Rait, alias ”Dorel”, dar și Sorin Bontea și rapperul Guess Who.

Bobonete in Deltă

În concurs s-au înscris 20 de echipe. Totuși, Bobo a avut ceva emoții și asta pentru că a avut un partener de temut. Este vorba despre tatăl său cu care se poate spune că s-a duelat cot la cot pe parcursul celor trei zile. Bineînțeles, câștig de cauza a avut seniorul care a luat două premii: cea mai mare captură și locul 2 ! ”Sunt fericit, am luat bătaie de la tata”, ne-a spus Mihai Bobonete. Mihai Rait a participat și el, dar a câștigat… experiență.

 A fost o competiție interesantă, presărată cu multe glume, și un ospăț de lux, pentru că reprezentanții Lebăda Luxury Resort and Spa le-au făcut o surpriză echipelor și au organizat un ponton plutitor, cu mâncare și băutură de 5 stele: homar, icre negre, roșii, hamsie marinate, puișor bio la rotisor, cârnați de casă cu carne din carmangeria proprie și multe alte bunătăți.

Bobonete la pescuit cu tatăl lui
Bobonete la pescuit cu tatăl lui

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *