Nicolea Voiculeț îl critică pe Tudor Chirilă pentru prestația penibilă de la Vocea României!

Naistul Nicolae Voiculeț îl critică pe Tudor Chirilă pentru că s-a dezbrăcat la Vocea României. ”Se întrece orice limită a bunului simț și a rușinii față de oameni și a fricii față de Dumnezeu. Mi se pare un mare afront adus întregii țări, când un individ ca acest #TudorChirilă un moralist cu puseuri de patriot de ocazie, s-a dezbrăcat în chiloți arătându-și toată goliciunea în fața tuturor, la emisiunea…Vocea României..??? nu-l știu, nu-l cunosc, nu am cântat niciodată împreună…dar aș vrea să-l întreb ce legătura are el cu acest fel de comportament dezechilibrat, cu România și cu… vocea ei..?
Cine sunt cei care permit asemenea insulte..? Cine sunt responsabilii pentru felul în care așa zișii “artiști” ai acestei țări influențează și devin modele pentru copiii noștri? De ce nimeni nu ia măsuri? De ce nimeni nu-i trage pe dreapta?

Tudor Chirilă s-a dezbracat la Vocea României-protv
Tudor Chirilă s-a dezbracat la Vocea României

De ce este lăsat acest “artist” care în văzul lumii se dezbracă de haine și de caracter, să mai apară public și de ce i se alimenteză încontinuu egocentrismul bolnav, nefiind la prima abatere voiaristă..?! Normal ar fi să fie dat afară de postul de televiziune, să fie interzis pe toate canalele media și să nu mai fie lăsat să exhibiționeze public pe scenă sau în “concerte”.
Mulți dintre acești “artiști” autohtoni sunt ca un puseu de febră, care contaminează cu boala lor publicul sleit, care inca mai speră într-o miraculoasă „transfuzie“ de bună-cuviință”; scrie pe Facebook, Nicolae Voiculeț, care a fost deranjat de gestul lui Tudor Chirilă, jurat la Vocea României.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *