EVENIMENTVEDETE

Cântărețul columbian Juanes a rămas impresionat de dansul solistei Maria Andreea

Maria Andreea a avut zilele trecute parte de o mare surpriză din partea cântărețului de origine columbiană, Juanes. Artistul a rămas profund impresionat de mișcările de dans ale Mariei Andreea. Solista a postat pe rețelele sociale un filmuleț în care dansează pe cunoscuta piesă “Bonita”, interpretată de Juanes alături de Sebastian Yatra. Imediat ce a văzut filmulețul, Juanes nu a mai stat pe gânduri și a distribuit postarea artistei pe Instastory.

Maria Andreea face senzație cu un dans latino

Cântăreață Maria Andreea a devenit cunoscută în urma colaborărilor pe care le-a avut cu Adrian Ordean la piesele “Come be with me” și  “Like heaven”. Putem afirma că Maria este îndrăgită de starurile latino-americane. Datorită pasiunii ei pentru muzica spaniolă a ajuns la concertul Thaliei de la New York unde a avut onoarea de a o cunoaște pe artistă, iar în luna martie a acestui an, imediat după concertul pe care Natalia Oreiro l-a susținut la Chișinău, Maria Andreea a avut o întalnire privată cu aceasta, chiar la hotelul unde fusese cazată artista sud-americană. Mai mult, frumoasa Maria Andreea a avut ocazia să realizeze și un interviu de excepție cu solista belgiană Lara Fabian, atunci când aceasta a susținut un concert în SUA.

După succesul pe care l-a avut în urmă cu 2 ani cu piesa “Reina”, pe care a interpretat-o și în cadrul Selecției Naționale a Concursului Eurovision 2017,  Maria Andreea promite să revină în curând cu o nouă piesă, care va fi o continuare pentru “Reina”.

Andreea maria le-a cunoscut pe Thalia si pe Lara Fabian. Cantareul columbian Juanes a fost impresionat de dansul solistei Andreea Maria
Maria Andreea si Thalia
Maria Andreea si Lara Fabian
Maria Andreea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *